Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Riczard - Ja Wiem To |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Riczard - Ja Wiem To |
No rzeczywiscie wspaniale.... he
|
|
fajna nutka to jest przeróbka cry me a river ale nie mam jej niestety.... ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
roche wokla nie podoba mi sie ale znam go, hehe, beton to Ty ? no i nagranie jakies malo pro. slychac za duzo szumow w wokalu, no i pojemnosciowka by sie przydala. pozdrawiam
|
|
gillete obawiam się, że jesteś w błędzie co do szamac. też obawiam się, że jesteś w błędzie :P
|
|
4A_Records czemu jestem w błędzie możesz mi powiedzieć ??? ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Ponieważ, bit do "Cry Me A River" wyprodukowali Timbaland i Scott Storch... a bit który wykorzystałem w swoim utworze to muzyka duetu producenckiego The Runners. Znani są oni raczej z tego, że bazują cały czas na tych samych brzmieniach, przez co są charakterystyczni i łatwo rozpoznać ich produkcje. Zdecydowanie zero relacji z "Cry Me A River".
|
|
4A_Records to przepraszam mój błąd ale sam napisałeś że mają podobne brzmienie więc moglo mi się pomylić :) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=svwCm265fyA&hd=1
|
|
nie zaśmiecaj forum!!
|
|
Przyjmuj krytykę na klatę marnie krzyczysz do tego mikrofonu :):):):) Nikt nie obiecywał że będzie lekko , łatwo i przyjemnie :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ćinek nie badz hipokryta, gdybys nie chcial zasmiecac forum to bys nie zakladal tu konta. A moge wziac to na bary? tak w ogole to pytal ciebie ktoś-coś kiedyś o coś? hehe www.facebook.com/RicciCassino
|
|
peją nie będziesz więc się nie podniecaj :):):) Zresztą peja jest do dupy tak jak i twoje stękanie :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
wez nie wciagaj mnie w te swoje psychologiczne gierki.
|
|
To się nie napinaj że jesteś dobry tylko czytaj co ludzie piszą i wyciągaj wnioski . A jak mądre wnioski wyciągniesz to może dopiero wtedy będziesz dobry :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nigdzie nie mowiłem, że jestem dobry... mowilem, ze jestem najlepszy
|
|
patatajnie zaśmiecaj!!
|
|
Autor: 4A_Records (---.dynamic.chello.pl) Data: 12-01-11 20:09 Nigdzie nie mowiłem, że jestem dobry... mowilem, ze jestem najlepszy Ambasada Records >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> chyba w sraniu na odległość :):):):):):):):):):):):) Bo bełkot to ci nie wychodzi :):):):)P Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Opanuj szok chlopaku i skoncz gimnazjum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |