Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czwarta nad ranem.... |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czwarta nad ranem.... |
A jakże pięknie wygląda Łomża spowita we mgle o 6 rano :) Pozdrawiam cierpiących na bezsenność, ranne ptaszki i śpiochów Tiger
|
|
...tez wstaje o 6...szkoda ze jest tak chlodno... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Cześć Pozdrawiam wszystkich, którzy wcześnie wstają - może się umówimy na poranną kawe z termosa gdzieś na boisku. Śpiący smacznie - nie wiecie co tracicie ;) - poranki są super!
|
|
Ja o 4 rano wstaję czasem, aby pojechać nad Biebrzę. Fajnie .....
|
|
Tak wyglądała dolina Narwi dzisiaj o godz. 4.45: http://plfoto.com/zdjecia/340423.jpg ...zgadnijcie skąd zdjęcie cykane! :)
|
|
Super fotka :-) Co tak wszystkich na bezsenność wzięło? :-) A na lokalizację obstawiam górę królowej Bony - okolice Starej Łomży. Jakoś tak od Szosy Zambrowskiej. Pozdrawiam. grover
|
|
Bliżej Łomży, a właściwie w Łomży :) . Pomiędzy wieżą retransmisyjną, a skrzyżowaniem Sz.Zambrowskiej i Al.Piłsudskiego. --- PGG
|
|
He he he - blisko byłem :-) Tak coś czułem, że to tam. Pozdrawiam. grover
|
|
Dla wczesnie wstajacychw te chlodne poranki...proponuje w jakas niedziele (zaiste, wymaga wiecej poswiecenia)...spotkac sie na porannej kawie z termosa o hmm powiedzmy 6 gdzies w terenie;P °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Ja o tej porze często kładę się spać.... ---------------------------------------------------- Jak zwykle pozdrawiam.
|
|
Herbata czarna myśli rozjaśnia... :)
|
|
Mam wrazenie że macie ranny odruch przed przetarciem oczu włączyć kompa. Rozumiem bo przez 5 lat dokładnia tak robiłam :))) Miłych Poranków!
|
|
... no mnie to dzisiaj a raczej jutro piata zastanie ...
|
|
|
poranki sa sliczne, szczegolnie jak jest cieplo.... Ja jezdze do Warszawy do doktora o 4 rano..... przepysznie....
|
|
A do jakiego specjalisty, że tak sie cieszysz? "Jest czwarta nad ranem Dzis konczy sie grudzień, Ja siedze i liścik do Ciebie smaruję. W New Yorku jest zimno, poza tem w porzadku..." (cos mnie wzięlo dzis na ballady) ____________________________________________- ... & vice versa!
|
|
Również o 5.00 widok z mojego okna jest rewelacyjny ;) Pozdrawiam wszystkich śpiochów ..... Ludzie !!!!! Do roboty!!!!! Nie śpijta !!!!!! :D Tiger
|
|
gd\ie to ono wychodzi Pasja
|
|
(z tego co pamietam to na nowy supermarket) --- Iota Geminorum
|
|
ok rozładuję napięcie .... moje okna wychodzą na ........ okna mojej sąsiadki, która codziennie o świcie trenuje jogę w negliżu hahahaha Pozdrawiam Tiger PS Poszukuję lunety..... moja teatralna lorneteczka nie zdaje egzaminu, przynajmniej nie w takim zakresie w jakim bym sobie życzył ;) PS2 A tak serio to z okien widzę Strzelnicę i bloki na Konstytucji .... :D ups ...Już wiecie gdzie mieszkam ?
|
|
goostav ----->>> do foniatry jeżdżę... rewelacyjna babka... pełen relaks...
|
|
a ja widze komin...ten na Lomzycy:) swieci sie juz dwadziescia kilka lat;)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Koszmitka: Mam nadzieję ze tylko na wszelki wypadek skoro tak się cieszysz z tych wyjazdów. Bo juz sie przyzwyczailismy do Harf. ____________________________________- ... & vice versa!
|
|
Ktoś coś mówił o 4tej?:P Ja widzę wschodzące słońce (od godziny).
|
|
A ja dopiero co wstalem ;D
|
|
Czym się różni czwarta nad ranem... ![]() --- Iota Geminorum
|
|
...od dziewiątej wieczorem? ![]() --- Iota Geminorum
|
|
a do 13 ?
|
|
...a jak wygląda 13...? ...trzeba by do tego gościa co robił te zdjęcia zamówienie wysłać... :) ...jak pojawi się u niego zdjęcie z 13 to też je zamieszczę... :D --- Iota Geminorum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |