Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS - Niekończaca się historia !!! |
Teraz NASZ klub jest w rękach p.prezydenta ;/ Tylko ciekawe co on zrobi w tej sprawie ? Bo słyszalem że jak narazie to nic nie zrobił !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS - Niekończaca się historia !!! |
to jest wlasnie porazka. WSTYD ! Panie prezydencie !
|
|
No własnie a wszedzie słychac tylko, że to już ma koniec byc na tak spore miasto żeby nie mogło utrzymac sie w 2-lidze ŚMIECH!!!
|
|
ja tak mysle)tylko prosze mnie nie atakowac) ze wladzom wydaje sie ze tym interesuje sie tylko garstka ludzi a co za tym idzie jesli lks upadnie to nie bedzie wiekszego problemu- pare osob sie podrze i wszystko wroci do narmy a kasa zostanie np . na nagrody w urzedzie
|
|
ŁKS nigdy nie upadnie, czy w 2 czy gdzieś w okręgówce. Nie daj Boże, jak spadniemy, ale okaże się ile w Łomży jest prawdziwych kibiców.
|
|
nasz pan prezydent ma to gdzieś tak jak mówią inni, mu to leży czy będzie ŁKS czy nie :/
|
|
To nie jest tylko wina prezydenta. Sponsoring mial opierac siena 3filarach miasto browar i Ci mniejsi sponsorzy. "tych mniejszych" mila zalatwic zarzad(czyt. S.Kaseja:?) i co??? i niiiic!! A teraz jak sie spieprzylo to najlatwiej bylo sie podac do dymisji;/ BYL BEDZIE JEST ŁOMŻA ŁKS!!!! "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
A ŁKS ma jeszcze kontrakty podpisane z jakimiś piłkarzami? Czy nawet 11-stu się nie uzbiera? Mógłbym pomóc, w niedziele mam wolne. Ale na wyjazdy nie jadę, bo mam rodzinę i czasu mi szkoda. A viva ŁKS!
|
|
Romek to powiedz ilu jest tych prawdziwych kibiców bo jestem ciekawy
|
|
Gdy dołowaliśmy w III lidze kilkanaście lat temu na mecze przychodziło max. 100 osób...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |