wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Avans

Co myslicie o obsłudze sklepu Avans przy Al. Legionów?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Avans

a ty co myślisz?

Ja po ostatnich zakupach w tym sklepie nie mam najlepszego zdania, w związku z tym zastanawiam się, nad opiniami innych klientów.

kupiłem tam kilka rzeczy i obsługa jest zawsze pomocna. A ty założyłaś wątek bo masz nadzieję że ludzie zaraz obrobią im dupę, ale sama ograniczyłaś się tylko do pytania, a po moim zapytaniu, napisałaś że nie najlepsza obsługa, napisz o co konkretnie ci chodzi, opisz problem i się tak nie cykaj.

Od kilku lat konkurencja na rynku jest ogromna w każdej branży i niestety jesteśmy przyzwyczajeni że jak wchodzimy do sklepu to sprzedawca powinien wstać, podejść zapytać w czym pomóc,a jeszcze trochę to i w dupkę pocałować oj poprzewracało się co niektórym w główkach

Pozdrawiam

No i tu się mylisz nie należę do tych ludz którzy jak to ślicznie napisałeś ,,obrabiają..."obsługa rzeczywiście pomocna,, tylko troszkę gorzej jest z reklamacją zkupionego towaru.W telegraficznym skrócie właśnie to miałam na myśli Janie-Serce

a co c
hcesz reklamować???

awikusia15

a kto sie teraz bawi w reklamacje jak masz ustawe o niezgodnosci towaru z umowa?? w skrócie wal do pih'u to ci wytlumacza a reklamacje sa dla frajerow

Napiszę krótko: kierownik tego sklepu jest osobą niesłowną i nie kompetentną...to takie moje drobne ostrzeżenie Pozdrawiam

W avansie... nieziemska obsługa :)))

Jak na razie ze wszystkiego, co kupiłem w Avansie jestem zadowolony.
Wszytko działa bez zarzutu.

A co do obsługi, jest przeciętna i daleko nie wybiega ponad średnią łomżyńską. Sprzedawców mało, zabiegani i za bardzo nie wyrywają się do pomocy.

Podobno kupowanie jest przyjemnością ale
akurat tego w Avansie nie odczułem.

Hellou

Kiedyś kupiłem tam aparat cyfrowy.Po 2 dniach odniosłem i poprosiłem o wymianę bo coś było nie tak z nim.Dostałem bez najmniejszego problemu inny.Niestety po miesiącu się zepsuł.Za pośrednictwem sklepu został odesłany do serwisu,naprawa trochę się przeciągała z winy serwisu.I tu zostałem mile zaskoczony-Kierownik sklepu osobiście przyniósł mi do domu nowy aparat o lepszych parametrach i droższy,dopłacać nie musiałem(100zł różnicy).
Nie wiem czy ten pan nadal tam pracuje,miało to miejsce 2 lata temu.

br1

br1 jak ty z ludzmi milo to i oni tak z toba :) ja mialam podobna sytuacje a Focie na pilsudskiego...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org