Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Avans |
Co myslicie o obsłudze sklepu Avans przy Al. Legionów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Avans |
a ty co myślisz?
|
|
Ja po ostatnich zakupach w tym sklepie nie mam najlepszego zdania, w związku z tym zastanawiam się, nad opiniami innych klientów.
|
|
kupiłem tam kilka rzeczy i obsługa jest zawsze pomocna. A ty założyłaś wątek bo masz nadzieję że ludzie zaraz obrobią im dupę, ale sama ograniczyłaś się tylko do pytania, a po moim zapytaniu, napisałaś że nie najlepsza obsługa, napisz o co konkretnie ci chodzi, opisz problem i się tak nie cykaj.
|
|
Od kilku lat konkurencja na rynku jest ogromna w każdej branży i niestety jesteśmy przyzwyczajeni że jak wchodzimy do sklepu to sprzedawca powinien wstać, podejść zapytać w czym pomóc,a jeszcze trochę to i w dupkę pocałować oj poprzewracało się co niektórym w główkach Pozdrawiam
|
|
No i tu się mylisz nie należę do tych ludz którzy jak to ślicznie napisałeś ,,obrabiają..."obsługa rzeczywiście pomocna,, tylko troszkę gorzej jest z reklamacją zkupionego towaru.W telegraficznym skrócie właśnie to miałam na myśli Janie-Serce
|
|
a co c hcesz reklamować??? awikusia15
|
|
a kto sie teraz bawi w reklamacje jak masz ustawe o niezgodnosci towaru z umowa?? w skrócie wal do pih'u to ci wytlumacza a reklamacje sa dla frajerow
|
|
Napiszę krótko: kierownik tego sklepu jest osobą niesłowną i nie kompetentną...to takie moje drobne ostrzeżenie Pozdrawiam
|
|
W avansie... nieziemska obsługa :)))
|
|
Jak na razie ze wszystkiego, co kupiłem w Avansie jestem zadowolony. Wszytko działa bez zarzutu. A co do obsługi, jest przeciętna i daleko nie wybiega ponad średnią łomżyńską. Sprzedawców mało, zabiegani i za bardzo nie wyrywają się do pomocy. Podobno kupowanie jest przyjemnością ale akurat tego w Avansie nie odczułem. Hellou
|
|
Kiedyś kupiłem tam aparat cyfrowy.Po 2 dniach odniosłem i poprosiłem o wymianę bo coś było nie tak z nim.Dostałem bez najmniejszego problemu inny.Niestety po miesiącu się zepsuł.Za pośrednictwem sklepu został odesłany do serwisu,naprawa trochę się przeciągała z winy serwisu.I tu zostałem mile zaskoczony-Kierownik sklepu osobiście przyniósł mi do domu nowy aparat o lepszych parametrach i droższy,dopłacać nie musiałem(100zł różnicy). Nie wiem czy ten pan nadal tam pracuje,miało to miejsce 2 lata temu. br1
|
|
br1 jak ty z ludzmi milo to i oni tak z toba :) ja mialam podobna sytuacje a Focie na pilsudskiego...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |