Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjazd kibiców ŁKS do Zambrowa!!! to już w piątek!!! te derby bedą nasze!!! |
KIBICE ŁOMŻYŃSKIEGO KLUBU SPORTOWEGO ORGANIZUJĄ WYJAZD NA MECZ OLIMPIA ZAMBRÓW - ŁKS ŁOMŻA, KTÓRY PRZYPIECZĘTUJE AWANS NASZEGO KLUBU DO III LIGI. WYJAZD 28.05 (PIATEK) O GODZ. 16:00 Z PLACU NIEPODLEGŁOŚCI (DAWNY DWORZEC PKS). KOSZT PRZEJAZDU W OBIE STRONY 5 PLN. PAMIĘTAJ, TAKI MECZ SZYBKO SIĘ NIE POWTÓRZY!!! www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjazd kibiców ŁKS do Zambrowa!!! to już w piątek!!! te derby bedą nasze!!! |
W PIĄTEK ZRÓBCIE SOBIE WOLNE OD KOMPA I JEDŹCIE DO ZAMBROWA!!! A NIE SOBIE ZDROWIE MARNUJECIE PRZED MONITORAMI :) HEHE www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
Re: Wyjazd kibiców ŁKS do Zambrowa!!! to już w piątek!!! te derby bedą nasze!!! |
Współczesna podała taką wiadomość: sprzedanych będzie tylko 500 biletów , a każdy po 10 zł. Niby ma to pomóc w utrzymaniu porządku.
|
|
EHEHEHE no to przykro mi ale kibice olimpii nie obejrza chyba meczu.
|
|
A tak nawiasem mowiac i patrzac na wypowiedz autochtona to kibice naszego klubu maja co raz wieksze powazanie i szacunek. Swiadcza o tym smieszne ograniczenia wprowadzane niby w ramach bezpieczenstwa, no ze nie wspomne o 10 zl. Panowie zambrowiacy to nie 1 liga, nie osmieszajcie sie. Do nas przyjechaly WIGRY na mecz i nie bylo zadnej powaznej "zadymy", ktora spowodowalaby przerwe w meczu.
|
|
SN4P: co do meczu z Wigrami to po nim chciano nam zamknąć stadion. naszczęście nie doszło do tego. my nie kupimy blitów za 10 zł na bank! tak więc wspaniałomyślni dyrektorzy Olimpii sami sprowokują nas do, tak przez was nie lubianego, "chuligaństwa". przecież oni swoim debilnym postępowaniem niszczą piłkarskie święto... na stadion będzie chciało wejśc pewnie ok. 1000 zambrowiaków. połowa tego będzie stała przed bramą i coś mi się zdaje, że nie będzie to spokojna grupa ludzi, którzy spokojnie pogodzą się z brakiem dla nich biletów. tak samo my: pojedziemy tam, a oni zarządają od nas 10 zł (!!!) za bilet .co nie trudno przewidzieć zostanie przez nas olane... co dalej się stanie tego dowiemy się jutro... pozdro dla wszystkich aktywnych kiboli ŁKS!!! www.lkslomza.kom.pl www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
Jakie chuliganstwo ? Jak tam coś będzie to nie wpuszczą nas do Suwałk. A po 2 tam będzie tyle policji, ze ... Dzialacze ZKS zamowili nawet specjalna ochrone z Bialego (tzn. przeciw kibicom). Więc mysle ze na meczu bedzie spokoj. www.lks.lomza.tk Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
tak oni zamówili specjalną ochronę, za która zaplacą kibce chcący obejrzeć ten mecz... paranoja www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
ja słyszałem że zamówili ochronę z Warszawy DELTE i też doszły do mnie słuchy, że mają zawrócić autobusy spowrotem do Łomży. tylko zastanawia mnie to ile by musiało policji nas zawracać?! Pozdro i do jutra!
|
|
żeby mnie nikt źle nie zrozumiał, nie jedziemy tam robić dymu! jedziemy dopingować naszych piłkarzy i świętować awans do III ligi!!! III liga, III liga ŁKS!!! www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
... www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
Jest duże prawdopodobieństwo , że autokary będą przetrzymane po drodze np. w Wygodzie i wszyscy Zambrowiacy wejdą , a Wy nie. Vabank szykują jakiś numer!
|
|
Mamy tradycje .... (reszta w piosence 52 Debiec), mam nadzieje ze Policja nie chce tego. Obawiam sie tylko prowokacji, albo demonstracji sily ze strony ochrony lub policji (chociaz o ta druga strone sie mniej martwie). Jutro III liga wraca do Łomży. ŁKS do boju.
|
|
.... pozdro dla administratora :) www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |