Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zjazd?? |
Znowu ktos przekupil?? Hehe, pewnie Jan Serce zaprotestował bo przeciez inwestor nie z Łomży http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13926
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zjazd?? |
Co to kur...wa za miasto jak tylko ktos chce otworzyc jakas inwestycje zawsze nasz ,,WSPANIALY'' prezydent i rada miasta stwarzaja jakies problemy.Brak mi slow
|
|
Siemka stary Ja jak Ja 2 byki WOW
|
|
idz szukac Lolka..............buahaha
|
|
Pozwolenie na postawienie bilbordów jest powaznym przestepstwem.Dla tego inwestora za taki wyczyn, pan Czech i pan Brzeziński powinni obciac łeb i powinien on się turlać po ul.Zjazd. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jak to jest jak nasz kochany prezydent w swoich wypowiedziach powtarza ze sa potrzebne inwestycje w łomży a inwestor od 10 lat niemoze postawic marketu. Chyba za malo posmarowal
|
|
ja jak ja, ale się obudziłeś, taki wątek już jest. Prezydent z PO, to czego byście chcieli...
|
|
Prezydent z PO, nie pisz Jan głupot, wiadomo nie od dziś, że on trzyma tylko z kościołem.
|
|
A ci z PO to z kościołem trzymać nie mogą?
|
|
Cicho. Jan_Serce najlepiej by rzadzil ze wszystkich, on wszystko wie lepiej, do kazdej dyskusji sie przylaczy (choc czesto nie ma bladego pojecia o czym pisze), uwaza sie za lepszego od innych (pewnie Sarmata co?), wszystko potrafi zrobic najlepiej, podsumowujac ideal. Ale ja i tak mam go za debila.
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) ja jak ja, ale się obudziłeś, taki wątek już jest. Prezydent z PO, to czego byście chcieli... Tylko że to właśnie wszyscy z PiS'u głosowali przeciwko inwestycjom w Łomży ok tygodnia temu(Hipermarkety)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |