Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginoł piesek!!! |
Ok godz 15:15 20.XII przy sklepie na ulicy strażackiej zaginoł piesek rasy sarenka. Miał 5 mies ale był malutki. Brązowy w czarne paski. Miał długi ogonek a na jego czubku biła plamka. Osoby które go widziały prosze o informacje. Dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginoł piesek!!! |
a nie "zaginął" przypadkiem??
|
|
Śpieszyłam sie i mogłam zrobić pomyłke to nie jest ważne widział ktoś?? prosze o informacje
|
|
to po śląsku ;) zaginoł -czyli zaginał ;) Zaginał, zaginał aż go zagieli. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Nie piszcie głupot bo to mie nie obchodzi!!
|
|
Widział ktoś??
|
|
"mnie", a nie "mie" I nie ma takiej rasy: "sarenka".... Żartowałem, nie gniewaj się sweet :) Tak naprawdę myślę, że jesteś fajna :) Pozdrawiam.
|
|
Ja widziałem ,nieśli go chińczycy.
|
|
hahahaha tragedia ;d z takimi sprawami to nie na tym forum bo tutaj to nikt nikomu nigdy nie pomaga tylko kazdy kazdemu chce dopiec no i niektorym to bardzo ladnie wychodzi :))
|
|
Widać że chco dopiec ciekawe co by robili jakby byli na moim miejscu
|
|
Przejedź się lipową, jakaś łania biegała ale tam dużo ludzi ma te psy. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Kurde debile weście się odpierdolcie od tych błęów i nie piszcie nie na temat!!
|
|
Ten pies już jest na tamtym świecie, przykro mi. Poproś mikołaja niech przyniesie ci nowego, tylko większego, może nie zgubisz...
|
|
Jan_Serce niby czemu twierdzisz że na tamtym świecie?? Nie wiesz to nie gadaj. megan ale pasuje do opisu??
|
|
P@wcio: weźcie, a nie "weście". Błędów, a nie "błęów". Pozdrawiam. PS. nieee, no już chyba przesadzam. Ale mam taki dziwny niesmak do trolli.
|
|
Wszystkie sarenki są takie same, małe to to było, od strażackiej masz rzut beretem do lipowej, leśnej przejdź się. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan ta sarenka była wyjątkowo malutka
|
|
ale dzięki megan
|
|
ja pierdziele... SWeeT sadzisz się że nikt ci nie chce pomóc:| a sama co? Tak żałujesz tego pieska NO TO NA DWÓR szukać go a nie wyżalasz się na forumowiczach!!! Od razu lżej.!
|
|
Re: Zaginął piesek!!! |
Nie wyżalam sie tylko czukam go między innymmi w ten spsób
|
|
Szukam sorry pomyłka
|
|
duzo tych pomylek, ty chyba caly czas sie spieszysz........ zaginoł, chco, innymmi :D
|
|
SWeeT, to się tak nie śpiesz. Pies dalej już nie ucieknie. Twoje "pomyłki" nie wynikają z pośpiechu, a raczej z postępującego analfabetyzmu. Lepiej żeby nie zaglądały tu osoby z innych miast, bo niezłą opinie sobie wyrobimy. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
...teraz będzie się to kręciło po Łomży http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
jak bąk po gaciach :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
A, przypominam, ze piesek zaginoł kątowniki w warsztacie, co by gornikom nie zabraklo w sztolniach. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
zaginoł hehehehehehe
|
|
daj ogłoszenie do bezcennej albo coś i idź go szukaj a nie na forum piszesz... tu go nie ma :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Widział ktoś morze??
|
|
o ****** buahaha moRZe buahahhaah!!! mega LoL
|
|
Widziałem. W Gdańsku jest. W Świnoujściu też je widziałem:) youngbloodz wszystkie moje posty mają prawa autorskie ® ... edytowanie, kopiowanie, usuwanie, cytowanie lub przenoszenie bez mojej wiedzy i zgody jest zabronione i karane karą grzywny
|
|
ta to ma pośpiech :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |