Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął piesek... |
Ok godz 15:15 20.XII przy sklepie na ulicy strażackiej zaginoł piesek rasy sarenka. Miał 5 mies ale był malutki. Brązowy w czarne paski. Miał długi ogonek a na jego czubku biła plamka. Osoby które go widziały prosze o informacje. Dziękuje Osoby nie mające do powiedzenia nic na temat lepiej niech nie piszo głupot i nie pokazujo publicznie jakim są durniami...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął piesek... |
znowu bledu ZOska robisz!!! ZaginOł buahahah nie PiszO, nie pokazujO buahhahahaa
|
|
"niech nie piszo głupot i nie pokazujo publicznie jakim są durniami..." buahahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ja jak Ja tylko czekam aż znajde u Ciebie byka... tylko że nawet nie mam pchoty czytać twoich postów ty nieparzysty ilorazie:P:P:P Jeśli ktoś widział niech pisze plis
|
|
jeden moze sie trafic kazdemu, ale nie 3 i wiecej hehe
|
|
Autor: SWeeT (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-01-08 20:08 Ja jak Ja tylko czekam aż znajde u Ciebie byka... tylko że nawet nie mam pchoty czytać twoich postów ty nieparzysty ilorazie:P:P:P ------------------------- to całkiem dobre pochlebstwo - Iloraz inteligencji = 151 jest nieparzystym. A Ty masz choć dwucyfrowy iloraz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |