Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Seks z robotami |
Jak to robicie? Rozumiem, że z uwagi na wiek na razie samozaspokojenie, ale jak oceniacie ten dreszczyk emocji związany z nowymi technologiami?? więcej: http://wiadomosci.onet.pl/1459705,242,seks_z_robotami,kioskart.html Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Seks z robotami |
...właśnie to czytałem na onecie....dopokąd przebicia nie będzie to spoko :P ________ Malachit
|
|
Ennoo do czego to dochodzi żeby nas facetów zastępowała jakaś kupa złomuu!! Tak nie może być !!
|
|
Żaden robot nie zastąpi zapachu i smaku... ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A to jest najfajniejsze i cholera takie prawdziwe.: cyt. ..."Damską potrzebę seksu wykraczającego poza wytrwałość wielu mężczyzn widać wyraźnie po "przyprawiających o zawrót głowy wskaźników sprzedaży wibratorów"..... :)))))))))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
A co w tym qrwa takiego fajnego, że sie tak podniecasz pacanie he he. Zresztą co będę z idiotą dyskutował, jeszcze mnie swym doświadczeniem pokona.
|
|
unomat trzymaj p..dę krótko. I jak nie chcesz to nie dyskutuj, a jak chcesz tak dyskutować, to kociej mordy możesz dostać. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
to nie będzie to samo... więc jestem przeciwna ... ale i tak kto będzie chciał to będzie robił to nawet z tymi robotami.... ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Gdzie ten świat zmierza... Nie pociągają mnie sztuczne zabawki.
|
|
ehhh ten XXI wiek ta technologia ...
|
|
tęskno do XV wieku. Bez gumek, niec nie wibrowało, żadnego wspomagania, i jak się teraz ukazuje sterty żelaswa. Choć... rycerze prawie jak roboty (tylko IQ większe i wymienne "panele") a zamiast guek używano np. rybich jelit :D - wrr az mnie dreszczyk przeszedł
|
|
Kulig - to powiedz mi to na żywo. Kiedy Ci pasuje pajacu?????????
|
|
Masz to jak w banku unomat. :)))))) Nauczysz się kontrolować bajerę . Wszystkow swoim czasie . Póki co nie sraj ogniem, bo sobie dupę poparzysz. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Trzymam cię za słowo - mam nadzieje, ze mnie nie zawiedziesz kaleczniaku.
|
|
Dokąd to zmierza? Hahaha...prosta droga do "Sexmisji" :-))
|
|
czy do dzieworodztwa? ...tru, tru... Unimil sobie zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |