Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemieckie komisy aut używanych |
Czy ktoś zna adresy www dobrych i tanich samochodowych komisów niemieckich??? To jakbym mógł prosić o podanie !!!! Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemieckie komisy aut używanych |
nie ma juz takich
|
|
Chodzi Ci o cale Niemcy, czy masz jakis upatrzony region? Odwiedz strony: autoscout24.de lub mobile.de Powodzenia
|
|
powiedz o jaki samochód ci chodzi??
|
|
poszukuję golfa 2 sprowadzonego z niemiec , ewentualnie cos w tym przedziale cenowym 502391165 i czego to czytasz maślaku :)
|
|
Ja z kolei ostatnio sprowadzalem uzywane auto z Niemiec i korzystalem z serwisu http://auto.quoka.de/ i mysle, ze to jeden z najciekawszych serwisow z ofertami uzywanych samochodow u naszych zachodnich sasiadow. Pozdro T.
|
|
golf 2 to raczej szukaj na auto-szrot a nie w auto komis
|
|
na rybakach moze maja na szrocie ;)
|
|
jak na moje oko na mobile.de to jakaś niezła ściema. niezłe bryczki za grosze a jak co do czego to właściciel i auto nie w Niemczech ( jak podaje się w kontakcie) a w Anglii i chce wysłać samochód promem i w ogole nie wiadomo o co chodzi. Kilka razy też dzwoniąc pod podane private numery można natknąć się na ludzi którzy nie wystawiali żadnych ogłoszeń a ich numer tel podano w tych ogłoszeniach. Nie wiem jak to traktować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |