Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MKIV |
Jak myslicie,z czym moge sie wziać/ewnetualnie miałbym problemy, moim golfem 4 Tdi 110km?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MKIV |
z moim Astonem mialbys problemy .... Łomżyński KS
|
|
Aston Martin?Hmmm.....nie dziwie się
|
|
Zacznijmy od tego czy wogle go masz bo ja też se moge napisac z moim BMW Full tunig silnika i wtrysk pod tlenku azotu ale nie jestem fantaso i nie będe wymyślał. heheheh no chyb że go masz ale raczej wątpliwe to jest.
|
|
P@wcio dobrze powiedziałeś...................:)
|
|
A byl kiedys taki temat co mowili ze jakos w drudniu po Łomży ma jezdzic Aston Martin DB9 bodajrze. Wiec moze i nie dałbys rady eheh:P
|
|
no nie dziwie się, ale chodzi mi o cos z bardziej przyziemskich samochodów
|
|
a jakie osiągi ma ten golf?
|
|
szczerze, to nawet z Lanosem 1.6 miałbyś mega-problem :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
pewni 20s do 60km/h heeh
|
|
10 do setki,
|
|
co do Lanosa to bardzo ciekawe
|
|
ile waży Twój golf? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
z takimi osiągami nie powalczysz nawet na naszym "podwórku" a co do lanosa to lekko odchudzony sedan 1.6 seria zrobił niską 16 w grądach, więc... ;)
|
|
1334kg
|
|
Batarki,mozesz coś wiecej powiedzieć na temat" na naszym podwórku"?
|
|
moge sie z Toba ustawic swoja BMW318 :)
|
|
"nasze" podwórko, czyli Łomża i okolice hehehe 1334 kg i 110 KM :) - z Dajewo 1.6 nie masz za dużych szans, niestety :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
aha,rozumiem.......No ale co do Dajewo,myslę że tak łatwo bym skóry nie oddał
|
|
pod pojęciem "nasze podwórko" rozumiem auta z łomży i okolic z tego co mi wiadomo jest sporo aut robiących setkę w mniej niż 10 sec. ;) danboz ja pierwszy :D
|
|
to mozna zawsze sie ustawic ale widze kolega ma opory
|
|
btw. "temat" w sam raz na zimę hehe
|
|
to do tej ustawki jeszcze kogoś z Dajewo, co by bronił honoru kapusty ;] ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
wiesz,mam opory,ale ten post nie zakładałem po to by się ustawiać prawda?Chciałem się zorientować"mniej więcej "czego mogę sie spodziewać po samochodzie.Autem jezdzę nieco ponad 3 miesiiące więc go dopiero poznaje.........
|
|
przecież tu nikt się nie chce ustawiać hahaha... to przecież nielegalne i do tego jest ślisko... napisz jeszcze jaki kolor tego golfa i koncówkę blach, to sam Cię znajdę na światłach :] ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
ale bez ustawienia sie nie przekonasz samochod moze i dobrze lata ale co z tego jak wsiadzie kierowca "****"
|
|
ciemny granat,3drzwi końcówka 58:)
|
|
to ja przypomnę, że ewentualne sprawdzania będziemy przeprowadzać TYLKO na imprezach do tego celu przeznaczonych i zabezpieczonych :)
|
|
Batarki rozumiem,a czy mógłbyś mi jakies namiary dać na waszą grupę?Z miłą chęcią bym sobie przyjechał i pogadał,no może też sprawdził vw :)
|
|
to mozna sie sprawdzic na kolejnym kjs organizowanym przez AŁ
|
|
www.aclomza.com
|
|
chętnie zajrzę.Pozdrawiam chłopaki ...
|
|
to możesz od razu zarejestrować się na forum... znajdziesz je w odpowiedniej zakładce na wyżej podanej stronie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
dokładnie www.aclomza.com czyli nieformalny klub miłośników motoryzacji, lansu i baunsu i automobilklub łomżyński jako organizator imprez sprawnościowych w których jako klub i członkowie uczestniczymy pozdr
|
|
Również pozdro i podziekował.Milego wieczorku zyczę
|
|
a tak na marginesie-Batarki fajna ta twoja Nubirka:)
|
|
;)
|
|
w klubie jest sporo ciekawych autek i coraz więcej powstaje nowych Zapraszamy zainteresowanych motoryzacją :)
|
|
to nie jego... on tylko przy niej staje hehehehehe ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
zapraszamy... zwłaszcza tego koleżkę z Astonem buehehe ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane :D:D
|
|
hehe moje cc ma 10 do setki ale niedlugo takie golfy... BACA
|
|
Rónież zapraszam. A tak BTW mam Golfa MK3 TDI 90 koni także ewentualna ustawka na zawodach by conieco rozjaśniła w kwestii moc vs. masa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |