piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie łyzwy kupic??

Czesc wszytkim.
Chcialbym sobie kupic lyzwy do 200 zl,ale niewiem zabardzo jakie są dobre.
Powie mi ktos jakie powinienem kupic??
Prosilbym o odpowiedz.
Pozdrawiam , zgóry dzieki.

Zyj zdrowo i wesolo:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie łyzwy kupic??

Trochę głupie pytanie.Kupujesz jakie ci pasują.

Wiem, ze troszke glupie pytanie , ale mi chodzi o to zebym niekupil ze tak powiem"dziadostwa"

ze tak powiem kup za 300zl

kup hokejowe sznurowane bo inne to dziadostwo tak jak na lodowisku nowe i zachwyty już pourywane

Hmmm najlepiej ze skóry są wygodne wporównaniu z plastikami i kup jakie cie pasują najlepiej raczej hokejówki chyba że wolisz figurowe niewiem jak kto lubi i co komu pasuje.

http://www.lyzwy.net/jakie-lyzwy

Masz tu coś takiego.

Mam pytanko:
Czy takie lyzwy w podanym linku nizej są dobre?? Uparlem sie bardzo na nie sam niewiem czemu.Moze dlatego ze ci co dobrze jezdzili w bialymstoku mieli same tylko takie lyzwy.
http://allegro.pl/item284960915_firmowe_lyzwy_hokejowe_rozm_44_gwarancja_f_vat.html

OO takie można kupywać napewno będo wygodniejesze od tych plasitkowych

na lodowisku rzeczywiscie malo wygodnie i juz zniszczone;)jak niektorzy pocinaja w nich po betonie:]

ja kupilem sobie NikeBauer i jestem z nich bardzo zadowolony,sa wygodne i przede wszystkim sznurowane-polecam.Kupilem troche taniej niz u nas w sklepie przy pilsudskiego.jak tu nic nie znajdziesz to jedz do bialego,chociazby do nowo otwartej galerii, tam jest wybor znacznie wiekszy i znajdziesz cos dla siebie.Przymierz lyzwy i zobacz czy nigdzie Cie nie beda uciskac choc na poczatku zawsze jest inaczej i to kwestia przyzwyczajenia.

Whatever.........

mam do sprzedania figurówki, damskie 38 rozmiar, wloskiej firmy TREX , nie jakies tak polskie badziewie tylko prawdziwa skóra ... cena 60 zł

adamb@os.pl

Prawie nówka !!! raz na lodowsku

KUP czeskie bootas'y - świetne - tanio i skórzane , ale musisz jechać do Wa-wy na torwar.

bootas tez sa bardzo dobre w NHL w takich nawet chyba graja..:)
Ja sam chcialem je kupicale niestety tu w naszym rejonie sa niedostepne.Pozostaje jedynie w-wa jak to zybex_k wyzej wspomnial.

Whatever.........

Dzieki za podpowiedz jakie mam kupic.
THX

Dobrym rozwiązaniem są takie łyżwy regulowane, tutaj https://www.sklep-presto.pl/zima/lyzwy/lyzwy-regulowane-3071/ sobie na temat takich poczytajcie. Na początek myślę, że to byłby najlepszy z możliwych wyborów. I cenowo tez moim zdaniem nie ma co szaleć.

spadaj m.e.n.d.o

Może warto poradzić się w sklepie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org