Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nasza Zima zła |
Jak widać, nie taka zła jak ją opisują :P Ja rozumiem, że spora część polaków wyemigrowała do Angli, ale to nie znaczy, że mamy mieć zimę taką, jaką tam mają :P Co się podziało z tymi chwilami, kiedy śniegu było po pas i ciężko było nawet krok do przodu postawić? Gdzie dzieci zjeżdżające z górek na sankach? Czy już nigdy nie doświadczymy prawdziwej zimy? Łomżę nawet w lato omijają prawdziwe burze z piorunami :) Swoją drogą uwielbiam wtedy wychodzić na balkon i podziwiać te twory natury :) I proszę nie pisać, że powodzie, że katastrofy naturalne, przecież nie mówię, że chcę to oglądać na co dzien :) Łomża ma klimat po prostu taki... nijaki :( -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nasza Zima zła |
global warming !
|
|
Zimy już nie takie zimne, lato już nie takie upalne. Co to za święta bez śniegu, żadnej atmosfery, ani nic. W prawdzie zima trwa dopiero kilka dni, ale już pod koniec listopada kiedyś było śniegu od cholerki. A w lato to samo, tylko kilka dni było takich bardzo ciepłych a reszta taka nijaka.
|
|
Dokladnie...
|
|
np. w świąto zmarłych pamiętam śnieg po kolana... a raz jeszcze sobie osy latają;)
|
|
Co do lata, to było akurat udane. Nie lubię słońca ani upałów, ale kiedy jadę nad morze, słońce ma być! :) Tak jak w święta, ma być śnieg! -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markmac - masz dzisiaj namiastke zimy ;-) Zwielka łaską spadlo z nieba kilka platkow hehe ;-)
|
|
Nie jestem markmac/ To zupełnie inna osoba, mniej kolorowa :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
hahahah lol
|
|
A idz markac płakałeś płakałeś i wkońcu śniegu nawalyło, jak ja do pracy dojdę.
|
|
markac ...jest bardziej kolorowy:) zielono-pomaranczowy ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jeszcze dasz rade dojechać toc aż tak nie na sypało tego śniegu <LOL>
|
|
ale ja jestem madry nie ??
|
|
nie
|
|
a może ta nasza zima jest jednak ZŁA - skoro na nią narzekamy. jak coś jest dobre to się na to nie narzeka :P hehehe
|
|
Cytat: Przepraszam, literowka sie wkradla
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |