wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przegięcie na 4lomza

Nieraz sobie czytam wiadomości z Łomży na "czwórce" ale jak dziś to zobaczyłem to mnie lekko zdziwiło:
Najbardziej oryginalne przypadki utraty danych 2007 wg Kroll Ontrack
Otóż nie wiem nijak to się ma do informacji o Łomży. Czarek chyba się nudzi i zapomniał czy jest redaktorem 4lomza czy też marzy mu się np. praca w idg.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przegięcie na 4lomza

przegięciem jest Twój post

atikoo

skoro krytykujesz to chociaż rozwiń swą myśł i nie zachowuj się jak dziecko neo

nie rozumiem dlaczego Twoim zdaniem portal ma służyć pisaniu wyłącznie o Łomży? czy redaktor 4lomza ma mieć w tym zakresie jakieś ograniczenia cenzurę??

atikoo

kopiować z innych serwisów to nie sztuka:
np. z
Owszem ma prawo (ograniczone) wrzucać co tylko chce. Jedak dobrym tonem jest według mnie zachowywanie tematyki portalu.

miało być: np z hacinkg

hm... zastanówmy się trochę... najpierw co oznacza 4lomza... 4-four(czyt. for) a to oznacza "dla" jeżeli ktoś jeszcze nie wie czemu... więc w jęz. angielskim są takie sproszczenia, które w piśmie oznaczane są jako cyfry(jeżeli trochę źle pisze to mnei poprawcie z tym):)))) np. sk8-skejt itd;)), lomza-Łomża
4lomza -znaczy dla łomży
Więc portal powinien wystawiać tylko takie wiadomości które dotyczą bezpośrednio miasta Łomży, lub też niewielkich wiadomosci które mogą dotyczyć Łomży w województwie, państwie...(jedno i to samo)

Nijak się ma przedstawiony link przez kiernka(dobrze napisałem?:P) do miasta Łomży. Czy naprawdę nie ma o czym pisać w naszym mieście, żeby pisać jakieś bzdety na podstawie innych portali?

"przegięciem jest Twój post"-Atikoo jak większość forumowiczów przedstawił formę napinacza... nie wie sam o co chodzi, a już wyzywa... takie ludzie ehh

Kiernek, było już kilka takich wiadomosci które miały sie nijak do miasta... ale dobrze że chociaż teraz to napisałeś.

po prostu akurat trafiłem :)
Jeśli nawet to był "artykuł sponsorowany" - powinni to jakoś zaznaczyć. W każdym bądź razie nie powinni tego zamieszczać w kategorii Informacje z Łomży. Przymrużyłbym oko gdyby to była firma z Łomży. Ale jednak nie jest

Wasze posty też nijak się mają do tematyki Łomży :P
Może 4lomza założy jakiś kącik tematyczny dla informatyków? :P

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

http://media.krollontrack.pl/notatka_90543.html

ja też potrafie przekopiować artykuł Panie Czarku...

kiernek zgadzam sie w 100%

Zaglądam na różne fora, ludzie piszą o różnych sprawach. Dlatego ze zdziwieniem zauważyłem, że kolejny raz jakiś "mądrala" zaczyna watek w stylu "Pomsta na 4lomza" czy "Przegięcie na 4lomza".

Jeśli nie podoba się to forum, nie wchodź na tą stronę. Proste! Masz inne pomysły na fora, załóż swoje...a nie pouczasz innych.

To tak jakby ktoś prowadził sklep, a przychodzi klient i dyktuje, co gdzie ma być poustawiane i za jaka cenę sprzedawane. Głupota, nie podoba się kupuj w innym i tyle!

Ocenę portalom, forom wystawiają ludzie wchodząc, pisząc na tych stronach. Jeśli coś nie będzie się podobać strona z braku zainteresowania sama upadnie, bez ględzenia innych...

"Jeśli nie podoba się to forum, nie wchodź na tą stronę. Proste! Masz inne pomysły na fora, załóż swoje...a nie pouczasz innych. "
tak się składa że mam.

"To tak jakby ktoś prowadził sklep, a przychodzi klient i dyktuje, co gdzie ma być poustawiane i za jaka cenę sprzedawane. Głupota, nie podoba się kupuj w innym i tyle!"
ta sytuacja z klientem lepiej by obrazowała taką sytuację: przychodzi klient do sklepu i widzi proszek do prania w zamrażalkach, a lizaki dla dzieci między butelkami wódki. To według Ciebie klient już nie może zwrócić na to uwagi?

Bez przesady. Nie ma co robić afery dla jakiejś głupoty. Nie macie co robić?

Pozdrawiam Mateusz.

rozbawiło mnie jak znowu ktoś nagina fakty do własnych potrzeb....

4 przetłumaczona na "for" i dalej na "dla"

lomza na "Łomża"

czyli... wychodzi... ze co? ..... "dla"? "Łomży"? ...."dla Łomży" ... Tak?

czyli "dla Łomży", "dla Łomżyniaków"... ktoś zrobił stronę dla nas.... dlaczego sugerujecie, że powinno być nie tylko "dla" nas, ale wręcz "tylko o" nas....?

...weðług mnie jest wszystko ok, dopuki na stronę trafiają informacje które mogą kogoś w Łomży zainteresować.... a podejrzewam że są tu osoby które nie przeglądają na co dzień portalu krollontrack.pl, natomiast z zainteresowaniem przeczytały wspomniany artykuł.... wyluzujcie panowie, nie macie co robić?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org