Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co kupic na playstation 2.... PESA8 czy fife 2008 |
Witam wszystkich... ostatnio dostałem playstation 2 i nie wiem jaka gre kupic... PESA8 czy fife 2008...pomocy !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co kupic na playstation 2.... PESA8 czy fife 2008 |
PS 8 na Playa jeszcze gorzej się prezentuje niż PS 6. Fify nie widziałem, ale nie polecam ani tej ani tej
|
|
Sądze że lepsza będzie fifa choć tez bym sie zastanowił w fifie nic sie nie zmienia co rok tylko składy nawet grafika nie jest lepsza ;] pozdrawiam
|
|
Ja bym kupil fife. Ale zastanow sie nad kupnem NFS na playa :D Tylko nie pro street!!!!! "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Własnie mam nfs-a na plejaka... bo dostałem taki zestaw :P tylko ze pro street niestety :p... jutro wybieram sie do media expert i nie wiem własnie oc mam kupic wiem ze kare pamieci i jakąs gre tylko nie wiem jaka pomocy !!
|
|
Fifa jest dla amatorów,aby tylko pograć, PES dla tych dla których liczy się styl gry,tricki etc. a nie tylko strzelenie jak największej liczby bramek... ____ ^_^
|
|
Chodzi mi własciwie o jak najwieksza ilosc trików... słyszałem ze fifa 08 jest dobra tylko na ps3 i na xbox360
|
|
Widze gruby ze mamy ten sam styl gier :P
|
|
W sumie to fife;D ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
|
|
Mi sie Pro Street bardzo nie podoba mysle ze nawet zamulili wypuszczajc gre z legalnymi wyscigami. Te nielegalne zawsze jakos trzymaly w napieciu, ucieczki przed policja etc. Kwestia PESA i FIFY byla wiele razy poruszana. I tak jak kolega wczesniej powiedzial jezeli chodzi Ci o takie pokopanie aby jak najwiecej bramek strzelic to FIFA jezeli zwazasz na styl gry realnosc akcji i takie tam polecam PESA. Pomimo tego ja i tak wole Fife :P Pozdro "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |