Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam dobrego Logopedy w Łomży |
Witam, jestem tu po raz pierwszy i mam pytanie, znacie jakiegoś dobrego sprawdzonego logopedę dla mojego 7 letniego dziecka ? Moj synek nie umie wymawiać "R" i sepleni wysadzając dziwnie język na zewnątrz. Proszę tylko o poważne odpowiedzi. Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam dobrego Logopedy w Łomży |
Ma szanse zostać politykiem z taką wymową...
|
|
Polecam logopede w S.P 9. Pani ma bardzo dobre podejscie do dzieci. Sam do niej chodzilem i przez to nie seplenie juz na c,z,s. Naprawde goraca polecam "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ty nie sepleniłeś, to był brak mleczaków, a jak już ci wyrosły to zacząłeś mówić normalnie ale bez sensu...
|
|
Jan Serce spadaj na szczaw paść koniki polne! Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie udzielaj.Masz ciężki dowcip!
|
|
hheh Joohn serce dobre hehehe :) No fakt Tusk by sie mogl wybrac do specjalisty ale swoją drogą jest przez swoją mowę rozpoznawalny a to też świetny PR ( czyt. Public relations ) Wracając do tematu polecam Logopedę która przyjmuje w Centrum Katolickim w Łomży, na górce zawadzkiej , tam gdzie się te markety śmieszne budują, chodzi tam 8 letni syn znajomej i rodzice bardzo chwalą wizyty, ale i z innych źródeł słyszałem że jest dobrze i tanio, więc sprobuj tam się dowiedzieć w tym Centrum Kat.
|
|
Dobra jest też Pani ze szkoły nr 7. Urzęduje w tym małym budyneczku z tyłu.
|
|
Miałam ten problem z córką, nie pomogły wizyty prywatne u pewnej pani logopedy, kasę chętnie tylko brała. W szkole 10 jest logopeda nie pamiętam nazwiska, ale po dwóch miesiącach problem znikł. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |