Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Służba kandydacka |
Witam, Czy sa na forum osoby,ktore odbywaly badz odbywaja ten rodzaj sluzby i chcialyby sie podzielic uwagami? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Służba kandydacka |
ja ci mowie nie dostaniesz sie. chyba ze masz znajomosci:)
|
|
taaa znajomosci, plecy, polska rzeczywistosc. ściemka wszystkim
|
|
Nie chodzilo mi o takie uwagi :) Osoby chcace dzielic sie takimi uwagami jak zelgadis i czuubek prosze o nie wypowiadanie sie...
|
|
pier.dol policje i idz do woja
|
|
Nie trać czasu na syf, wojo nie przyda się Tobie kompletnie do niczego, osobiście odrabiałem w SG i nie narzekałem. Przy dzisiejszych brakach kadrowych w Policji raczej nie powinno być problemu.
|
|
steamboy wiem i mam takie samo zdanie na ten temat... ;) Szukam jednak jakichs osob,ktore w blizszy sposob opisalyby jak wyglada sluzba kandydacka oraz jak wyglada proces rekrutacji... Pzdr
|
|
Qrwa wałśnie dobra żecz iść do woja odbyć służbe potem zistać na zawodowego itd.
|
|
do zelgadis....nie dostaniesz sie chyba ze masz znajomosci:)smieszne nie przeszedles testu sparwnosciowego czy badan a moze psycholog stwierdzil ze nie nadajesz sie...jak nie bedziesz sie staral MasaViV to sie nie dowiesz czy sie nadajesz.ja osobiscie przeszedlem oddzialy prewencji i duzo moich znajomych ktorzy pracuja teraz na ulicy i bardzo milo wspominam spedzony tam czas a i do tej pory wspominamy ze znajomymi z Polski dawne dzieje...no i w zomo masz pare groszy wiecej niz w syfie..pozdrawiam i zycze powodzenia
|
|
jest lżej niż w WP ale strata czasu! polecam szkołę:-) mój świat - moja muzyka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |