Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto jedzie do Wawy jutro? |
Mam pytanie czy ktoś jedzie jutro(środa 26.12) do warszawy i ma wolne miejsce(i chęć zabrania jednej osoby)????? nie mam jak sie wydostać z tego miasta bo pks są 3 i wykupione bilety od dwóch tygodni. a według rozkładu internetowego powinny być prawie wszystkie....z góry dziękuje!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto jedzie do Wawy jutro? |
Sam zapomniałem kupić biletu, z tego miasta chyba nikt się nie wydostanie ;(;(;( Siłą jeszcze nikt nikogo nie zatrzymał... ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
masakra....ciągle liczę że ktoś się znajdzie;)
|
|
Jin go lo ba, nie było na środę biletów? A nie wiesz czy będą np. na niedzielę, lub poniedziałek? I czy kasy biletowe są otwarte w dni świąteczne? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja w wigilie poszedłem kupić bilet i myślałem że nie będzie problemu a tu niestety ani jednego biletu.....co do niedzieli i poniedziałku to raczej będą bilety bo jeżdżą wszystkie autobusy a jutro tylko 3 czy 4....hehe życzę powodzenia!!!:P
|
|
To tylko coraz bardziej zmusza mnie do pomyślunku nad kupnem własnego samochodu... :P Kolei nie dotyczą te "limity". W ostateczności pojadę do Białegostoku i stamtąd do Warszawy... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Trzeba było o tym bilecie wcześniej pomysleć, ateraz panika i gadanie.
|
|
Ta... Ja nie wiem co będzie jutro, a mam kupować bilety z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Jasne... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
e fistaszek nie piszesz na temat to nie pisz wogóle!!!! nikt tu nie ma ochoty czytać Twoich komentarzy. zastanów się gościu
|
|
jin go lo ba toc mozesz z buta isc albo okazje jak ci szkoda pieniadzy na PKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nie szkoda pieniedzy na PKS tylko TE CUDOWNE MIASTO MA TAK ZAJEBISTE POLACZENIE ZE SWIATEM ZE NIE MA JUZ OD DAWNA MIEJSC W AUTOBUSACH!!!! cwaniaczku...
|
|
Dlatego fistaszek ma rację o takich sprawach należy pomyśleć dużo wcześniej. Skoro są świeta to jest oczywiste że wiele autobusów nie jeździ. A że Łomża to nie jest wielka aglomeracja, więc i autobusów jeździ zdecydowanie mniej. Choć szczerze to i w dni powszednie mało co jeździ. No chyba że TIR-y - tego Ci u nas dostatek ;)
|
|
jin go lo ba ---------- cwaniaczek to ci w oko napluŁ :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |