wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto jedzie do Wawy jutro?

Mam pytanie czy ktoś jedzie jutro(środa 26.12) do warszawy i ma wolne miejsce(i chęć zabrania jednej osoby)????? nie mam jak sie wydostać z tego miasta bo pks są 3 i wykupione bilety od dwóch tygodni. a według rozkładu internetowego powinny być prawie wszystkie....z góry dziękuje!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto jedzie do Wawy jutro?

Sam zapomniałem kupić biletu, z tego miasta chyba nikt się nie wydostanie ;(;(;( Siłą jeszcze nikt nikogo nie zatrzymał... ;)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

masakra....ciągle liczę że ktoś się znajdzie;)

Jin go lo ba, nie było na środę biletów? A nie wiesz czy będą np. na niedzielę, lub poniedziałek? I czy kasy biletowe są otwarte w dni świąteczne? :)

--

ja w wigilie poszedłem kupić bilet i myślałem że nie będzie problemu a tu niestety ani jednego biletu.....co do niedzieli i poniedziałku to raczej będą bilety bo jeżdżą wszystkie autobusy a jutro tylko 3 czy 4....hehe życzę powodzenia!!!:P

To tylko coraz bardziej zmusza mnie do pomyślunku nad kupnem własnego samochodu... :P Kolei nie dotyczą te "limity". W ostateczności pojadę do Białegostoku i stamtąd do Warszawy...

--

Trzeba było o tym bilecie wcześniej pomysleć, ateraz panika i gadanie.

Ta... Ja nie wiem co będzie jutro, a mam kupować bilety z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Jasne...

--

e fistaszek nie piszesz na temat to nie pisz wogóle!!!! nikt tu nie ma ochoty czytać Twoich komentarzy. zastanów się gościu

jin go lo ba toc mozesz z buta isc albo okazje jak ci szkoda pieniadzy na PKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie szkoda pieniedzy na PKS tylko TE CUDOWNE MIASTO MA TAK ZAJEBISTE POLACZENIE ZE SWIATEM ZE NIE MA JUZ OD DAWNA MIEJSC W AUTOBUSACH!!!! cwaniaczku...

Dlatego fistaszek ma rację o takich sprawach należy pomyśleć dużo wcześniej. Skoro są świeta to jest oczywiste że wiele autobusów nie jeździ. A że Łomża to nie jest wielka aglomeracja, więc i autobusów jeździ zdecydowanie mniej. Choć szczerze to i w dni powszednie mało co jeździ. No chyba że TIR-y - tego Ci u nas dostatek ;)

jin go lo ba ---------- cwaniaczek to ci w oko napluŁ :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org