poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Metallica w Chorzowie, ktoś jedzie?

Siemka, tak jak w temacie. Jedzie ktoś z Łomży na ten koncert? Pytam sie bo może gdyby zebrała się większa grupa osób to może udało by się skombinować taniej jakiś przewóz. Fakt że to dopiero w maju :S ale ważne że po raz kolejny Metallica będzie w Polsce ^^

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Metallica w Chorzowie, ktoś jedzie?

Ja jadę z trzema kumplami, to na dobry początek, bo pewnie zbierze nas się więcej ;)

Nas jedzie z 300 łysych, widze, że będzie kogo kopać...

Łyse pały zostają pod klatką i niech machają wypolerowanymi glacami w rytm dosci z pola, popijając tanie wina.

miało być disco z pola ;)

Ja sobie jade.
A co do łysych to moze odwrotnie.
Ktoś bedie mogłich poklepać.

Najprościej ,przerzucić się na maca

nie mylić z normalnymi łysymi - proszę! a cwelostwo tępić (łyse)

mój świat - moja muzyka

Bez kituu nie nawdze metalu najgorsza muzyka na świecie bym wszystkich tych cweli powybijał ahh żal

Autor: BiloN (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-07 18:29

Bez kituu nie nawdze metalu najgorsza muzyka na świecie bym wszystkich tych cweli powybijał ahh żal

Elo Leo ziom hehe

Takie wypowiedzi najgorsze sa ehhh to jest dopiero zal. Gosciu sie pyta czy ktos jedzie a ty ze nienawidzisz ja tez nienawidze i co??? Zasmiecam forum glupimi wypowiedziami?? A jka juz tak nie lubisz metalu to zaloz sobie nowy temat np "Kto nie lubi metalu" (sory za ot)

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Metallica to już nie metal. Teraz grają rocka. Grali metal do "czarnej" płyty. Ale lepsza ta nowa Metallica niż to hip hopowe szczekanie, wykonywane przez debili hehe.

Sa gusta i gusciki i o nich sie nie dyskutuje. Normalne jeden lubi metal drugi HH a 3 jeszcze co innego itd. A dla mnie najgorsze wsrod ldzi sa stereotypy metal=jedzenie kotow czy inne rytualy HH=lyse przypakowane debile w bmw jarajace naokr=aglo ziolo itp. Kazdy slucha tpo co lubi i tyle. Pozdro

Co racja to racja. Popieram Grubego. Wszystko w temacie.

a ja wam powiem ze pancurow trzeba tepic,

a tolerancja?? pajace!!! was też ktoś chętnie by najeb...ł , tylko czasem się człowiek zastanowi. sami się wytępcie, z waszymi łysymi pałami, disco, HH i całym tym szajsem..... METALLICA RULEZZZZZ ..!..

HAHA i znowi napinka boze. Takim to powinno sie dac dozywotni zakaz internetu. Nie lubisz metalu czy HH ok spoko fajnie zajebiscie i wogole. Tylko ja przypominam ze tamat brzmi "Metallica w Chorzowie, ktoś jedzie?" dla tych co by nie wiedzieli. Nikogo tu nie interesuje co lubisz a co nei. Pozdro

inwestor ale ty masz nasrane w tym łbie, nikt tobie nie każe słuchać takiej muzyki. Ja też nie lubię jakiegoś typu muzyki ale to nie znaczy że muszę od razu zasrywać czyjś temat głupim komentarzem, żal.

btw wygląda na to ze jak na razie tylko 5 osób sie wybiera, przydałoby się więcej ale może jeszcze nie każdy wie o tym koncercie...

ja sie wybieram

Nie dziwne ze Polak Polakowi wilkiem, jak tak sie nienawidzicie za kazdy odmienny przejaw zycia.

Zalosne.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Patrząc na powyższe wypowiedzi poraz kolejny mam dowód na nieudolność administratora.

Bo to jakas tajemnica ? ;)

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Ja jadę z kolegą, wybieramy się pociągiem, w tym, tygodniu lub max. w następnym kupuję bilety na PKP, jak ktoś ma chęć powiększyć "grupę wypadową" niech pisze na maila "maretzki@op.pl". W gromadzie raźniej...

Idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę, idę tam gdzie lubię, nie idę gdzie nie lubię...

mam na sprzedanie bilet (płyta) na ten koncert

ile sobie życzysz?

jak jesteś chętny to masz tu moje gg:947900

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org