Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mężczyzna marzeń |
Hej, dziewczyny - jaki powinien być mężczyzna waszych marzeń... napiszcie - dostosuję się... Myślę, że zmienić się będę musiał niewiele, bo kupiłem sobie w sklepie telewizyjnym krem upiększający i oliwię z dodatkiem o mężczyznach. PS. Ale ty Marku M. będziesz musiał zmienić się dogłębne!...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mężczyzna marzeń |
......ludzie....... ? ! ? ? ...czy to obłęd... ...czy ciśnienie... ...czy walka z jesienną depresją?... może macie jakieś pomyśły....? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Mężczyzna moich marzeń musi kochać mnie nad życie i być gotowy zrobić dla mnie wszystko, i na szczęście takiego mam!!!!
|
|
Mezczyzna marzen ? Musi byc piekny, mily, opiekunczy, kochajacy i cudzy. Maz marzen musi byc gruby (zeby inne baby sie za nim nie ogladaly), bogaty i odrobine ciapowaty (zeby sie za innymi babami nie umial ogladac i zeby nic nie kumal). Gotowac i odkurzac sie szybko nauczy.
|
|
jakie to okrutne a jakie prawdziwe...
|
|
aaaa....... sutek!!! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Nie chcę Was rozczarować, ale może to tylko chemia w organiźmie oraz strach przed samotnością są motorem takich pieknych marzeń?:-))) Zbych
|
|
Z marzen? z marzen to raczej nierealne aby istnial:)) ...zreszta, po co komu taki? - chodzilby dookola i powtarzal jaki ja wspanialy, wymarzony jestem:))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Witam Patrysiu! Takiego kocham myślę że byłoby odpowiedniejsze, bo to że masz żle się kojarzy:)? Ale ciekaw jestem czy Ty byś zrobiła dla niego wszystko? "Tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono"! Życzę wam abyście się sprawdzili, i abyś Ty miała rację, bo osobiście dla mnie jest to najważniejsze w życiu, choć nie zawsze prawdziwe. Pozdrawiam ketjowr
|
|
na czym polega czat o facetach, jestescie chore i dlatego nigdy nie znajdziecie swojego merzczyzny z ogolnej waszej przyczyny
|
|
Ja jestem mężczyzną marzeń. Kobiety padają do mych stóp jak mnie widzą:) I co?:)
|
|
Mój ideał mężczyzny: wiek 50-60 lat, wzrost powyżej 185, waga powyżej 100 kg. Jak nie dogodzi to przynajmniej poddusi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |