Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
imię a skojarzenia |
Jak Wam się kojarzą imiona... Na przykład moje jest perskie i znaczy "czyniący dobrze"... Uważam że bardzo pasuje... Wszystko robię dobrze: zmywam, gotuję, odkurzam i w namiętności czynię dobrze... Niektóre dziewczęce imiona (zwłaszcza Ewa) kojarzą mi się z miłymi sympatycznymi istotami (i to z reguły się sprawdza!)(w kobiecie najbardziej cenię ciepło i kobiecość), a niektóre... cóż... pomińmy wielce znaczącym milczeniem... P.S. Imię Patrycja... ach, pomruczę sobie namiętnie... Zosia zaś zasuwaj do Tadeusza... Dorota zaś zdradzała mnie... Śmierci jej nie życzę jeno delikatny paraliż... Wszak dobry jestem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: imię a skojarzenia |
ale ty gupi to az cie szkoda duni
|
|
Re: imię a skojarzenia |
hmmmmmmm mi imie Pawel kojazy sie z takim panem co w piatki prowadzi liste na 88,8 efem , a skojazenie hmmm wlasnie slucham (prooosze zmieńcie tego goscia !!!!!!! bo muzyka fajna ale on gdyby byl w idolu to by go Kuba od razu pognal ) a wiec to imie kojazy mi sie z kims kto siedzi na kibelku i nie moze sie wys..ać dobrze , moze ma zatwardzenie pan Pawel (nazwiska nie pamietam) no posluchajcie sami i powiedcie czy sluchajac nie kojazy wam sie z ciezkim zmaganiem w ubikacji ( raczej próbą ) kajoj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |