poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
imię a skojarzenia

Jak Wam się kojarzą imiona...
Na przykład moje jest perskie i znaczy "czyniący dobrze"... Uważam że bardzo pasuje... Wszystko robię dobrze: zmywam, gotuję, odkurzam i w namiętności czynię dobrze...
Niektóre dziewczęce imiona (zwłaszcza Ewa) kojarzą mi się z miłymi sympatycznymi istotami (i to z reguły się sprawdza!)(w kobiecie najbardziej cenię ciepło i kobiecość), a niektóre... cóż... pomińmy wielce znaczącym milczeniem...
P.S. Imię Patrycja... ach, pomruczę sobie namiętnie...
Zosia zaś zasuwaj do Tadeusza...
Dorota zaś zdradzała mnie... Śmierci jej nie życzę jeno delikatny paraliż... Wszak dobry jestem...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: imię a skojarzenia

ale ty gupi to az cie szkoda

duni

Re: imię a skojarzenia

hmmmmmmm mi imie Pawel kojazy sie z takim panem co w piatki prowadzi liste na 88,8 efem , a skojazenie hmmm wlasnie slucham (prooosze zmieńcie tego goscia !!!!!!! bo muzyka fajna ale on gdyby byl w idolu to by go Kuba od razu pognal ) a wiec to imie kojazy mi sie z kims kto siedzi na kibelku i nie moze sie wys..ać dobrze , moze ma zatwardzenie pan Pawel (nazwiska nie pamietam) no posluchajcie sami i powiedcie czy sluchajac nie kojazy wam sie z ciezkim zmaganiem w ubikacji ( raczej próbą )

kajoj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org