Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan_Serce |
Zbieram ludzi którzy chętnie powiędzą mu co o nim myślą. Prosze wpisywac swoje opinie. Ja osobiscie jako czlowieka jak najbardziej go szanuje ale jako forumowicza to bez komentarza. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan_Serce |
Ja też Ciebie szanuje i pozdrawiam serdecznie, wesołych świąt!
|
|
No GrubyŁKS ale żeś bąka puścił. Zaraz Ci się po pordkach dostanie.
|
|
Janek hmmm, masakra!!
|
|
uczepiliście sie go .... he
|
|
dajcie już spokój bo to robi się nudne
|
|
Swietny przykład pustego tematu, świadczący o głupocie zakładającego. Rozumiem, że zazdrościsz Jankowi popularności... !? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Niemiłe i niekulturalne są jego wypowiedzi czasami.
|
|
Autor: megan (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-12-07 07:49 Swietny przykład pustego tematu, świadczący o głupocie zakładającego. Rozumiem, że zazdrościsz Jankowi popularności... !? Tak bardzo mu zazdroszcze popularnosci wsrod forumowiczów któych nie bede oceniał. Oczywiscie nie wszyscy sa tacy ale jak czytam tematy i posty niektorych ludzi to uwazam za sluszne stwierdzenie ze nasza kochana Łomża to wieś skoro mieszkają tu tacy wieśniacy. Mama założyla internet na komunie a pózniej sie taki cieszy jeden z drugim i denerwuje ludzi. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
który to już temat o Janku_Serce ? :/ i ile można? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
GrubyŁKS, temat Janka już istnieje, powtarzasz się. Zdecydowanie wolę poczytać posty Jana niż Twoje dwusłowne wypociny. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
nie che nic mówić ale Jan_Serce faktycznie jest wieśniakiem typowym....GrubyŁKS ja popieram ten temat, tym bardziej że widzę go pierwszy raz!!
|
|
A ja to jestem za tym zeby tego imbecyal Jan_Serce,czy jak go tam zwą wypier***ić calkiem z tego forum i zakazania logowania sie pod innym nikiem....jdnak to chyba niemozliwe,wiec rozkladam rece...jak idiota jest niedowartosciowany to musi sie jakos wykazac nie? Pozdro dla GrubyŁKS
|
|
i tu jest problem, im my bardziej na niego tym wiecej tego debila tu jest :/
|
|
Jakie wy macie problemy, weźcie go ignorujcie i nie będzie tematu...
|
|
Jan_Serce pieprzo.ny pustak,wszedzie wsadza nocha,kichawa zajeba.na
|
|
Dzieki za wsparcie:D pozdro dla moich wrogów. Bardzo bym chciał żeby go ******* ale sie uczepiło gówno końskiej dupy. Dopóki on tu jest my musimy walczyć hehe. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Jan_Serce jak to jest być w twojej skórze i wiedzieć że cała Łomża na ciebie sra !!!Masz tupet, żeby pokazywać się jeszcze na tym forum. Podniecasz się, że piszą o tobie,nie ważne czy dobrze czy źle.Kręcisz się jak smród po gaciach żeby tylko coś napisać,żeby tylko było o tobie głośno zasmarkańcu.Odetnij kabel,wszystkim ulży.. o O o o O o O o O O O o o O
|
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
zestresowana dzieciarnia:)
|
|
Jan_ Serce na prezydenta ,to człowiek którego nie można obrazić nie tak jak ten, no ten jak mu tam ,zapomniałem.
|
|
Janka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na prezesa ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tam jak u Janka nikt nic nie wie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
bazyl14 niedosyć że zbliżają się Święta to i siana ci przybyło w tym pustym łbie,to na dodatek z osłem na mózgi się pozamieniałeś. Poczytać niektóre wypowiedzi Janka Zasrańa to ni w piz.de ni w oko.O czym tu wogóle gadać?bazyl już jesteś samobójcem o O o o O o O o O O O o o O
|
|
sruldog ty ortografii się naucz i wtedy się udzielaj. To co tym masz w głowie pokazują wątki w których się udzielasz i co piszesz, krótko mówiąc płycizna...
|
|
Wiesz co bulgot twój bełkot jest mało zrozumiały, pisz ty same te kółeczka, to przynajmniej błędów nie narobisz i większość będzie wiedziała o co tobie chodzi. Wesołych świąt bulgot angielski.
|
|
ale mi Janek w pewnym sensie imponuje, bo sra na to, ze go jedziecie i dalej robi swoje, co nie znaczy ze go popieram.
|
|
Ot bawi się prowokując całą tą forumową hołotę ;] a wy dajecie się łapać na haczyk "Lepiej umrzeć na wyprostowanych nogach niż żyć na zgiętych kolanach"
|
|
Kamil wkraczając na to forum stajesz się taką samą hołotą nie odstajesz na deko panie WitchKing
|
|
Uważam że jest o.k. Mądrze człowiek pisze i tyle.
|
|
bazyl14 - nie napisałem, że tak nie jest... Jak człowiek wskoczy do szamba to też się upaćka gównem, jak reszta towarzystwa w nim przebywająca, takie życie. Ale kierowała mną wyższa potrzeba, więc może przeżyję jakoś chwilę w tym syfie :) Muszę przyznać, że te forum niestety stoi na bardzo niskim poziomie, od czasu do czasu jako tako merytoryczna dyskusja, ale w prawie każdym temacie dominuje motyw obrzucania się mięsem. Niektórzy powinni w końcu dorosnąć i zastanowić się jak powinna wyglądać poważna rozmowa. Nawet ja już wyrosłem z wyzywania ludzi którzy mają poglądy inne niż moje... "Lepiej umrzeć na wyprostowanych nogach niż żyć na zgiętych kolanach"
|
|
No WitchKing że jesteś wyrośnięty to wiem, a to forum jest takie jak jego użytkownicy tacy jak Jan S. przykładowo. Wiesz że jestem spokojnym człowiekiem, ale jak ktoś mnie obraża no to po portkach.
|
|
On jest jak herbata ULUNG (się) - tylko gdzie?
|
|
No i słusznie, nie ma co sobie pozwalać w kasze dmuchać... Ale jednakowoż lepiej sobie w ogóle olać dysputy z takimi ludźmi... Mam nadzieje, że te ostatnie zdanie nie było żadną aluzją bo moim zamiarem nie było oczywiście obrażać kogoś kogo bardzo szanuje :D "Lepiej umrzeć na wyprostowanych nogach niż żyć na zgiętych kolanach"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |