Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chandel obwozny |
co o tym sadzicie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chandel obwozny |
co to jest "chandel"? (........)
|
|
a co oznacza słowo chandel?
|
|
sądzę, że pisze się przez samo "h" youngbloodz wszystkie moje posty mają prawa autorskie ® ... edytowanie, kopiowanie, usuwanie, cytowanie lub przenoszenie bez mojej wiedzy i zgody jest zabronione i karane karą grzywny
|
|
a czym chcesz "chandlowac" :d??
|
|
pewnie "alkocholem"
|
|
Hahaha
|
|
"Jestem Krzyś i też mam 14 lat" "alkocholu" nie piję...
|
|
asw Jeśli chcesz rady lub obiektywnej oceny to nie to forum. Tu znajdziesz samych najmądrzejszych ludzi, wieczne niezadowolenie i krytykę wszystkiego i każdego. Polecam odwiedzać dla poprawienia sobie humoru. Mi zawsze weselej jak czytam niektóre wypociny profesorów "Miodków". Pozdrawiam _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
handel obwoźny,to rodzaj sklepu ale na kółkach.Jeździsz np. po wioskach lub okolicznych miejcach by tam sprzedawać swoje produkty(spożywka,pieczywo,odzież,dywany,AGD itp.)Taki rodzaj biznesu najlepiej opłaca się gdzie nie ma takich punktów zaopatrzeniowych,czyli po naszemu na wsi =)
|
|
"czyli po naszemu na wsi" a jak to będzie brzmiało nie po naszemu?
|
|
Ja miałem taki i rada: nie pchaj się w chemie, bo nie zarobisz nic tylko stracisz... lepiej złoto, srebro (po rynkach trzeba jeździć) i znać się troche na "modzie", jeszcze lepszy to ubrania (tyle że trzeba mieć gdzie to trzymać - 4 pory roku się kłaniają :/ ), jak masz dom jednorodzinny lub coś w tym stylu pakuj się w ubrania, wybór należy do Ciebie - a to powyżej to tylko moje sugestie.
|
|
Jan_Serce ty się już nie wpierda**j!Wszędzie musisz swoje 3 grosze dodać.Jak jesteś tak mało inteligentny to ci powiem:"czyli po naszemu na wsi" obszary o niższym stopniu cywilizacji i modernizacji....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |