Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przekonanie |
czego jestescie pewni w swieta? ja jestem pewien, ze kevin sam w domu bedzie w tv :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przekonanie |
ja jestem pewien ze Jan Serce znowu bedzie pisal debilne komentarze i ze nie pojedzie na swieta do rodzicow bo do dzis ma przed oczami tate zachodzacego go od tylu
|
|
Andrzejek ale ty się podniecasz:) zawsze tak jest, że jak ktoś już nie wie co ma zrobić (napisać) to uderza w rodzinę, jesteś takim burakiem, ło matko:)))
|
|
ktos juz ci napisal zeby sie ze man spotkal i wygarnal w 4 oczy, tobie jednak brakuje odwagi i jeszcze smiesz powiedziec ze ja nie wiem co mam robic, hahaha
|
|
acha, chcesz mnie tera już pobić? :)))
|
|
buehhee, chce zobaczyc jaki jestes wyszczekany live
|
|
Ale buraki:(
|
|
andrzejek, czyli?
|
|
jestes tak malo inteligentny ze az mi ciebie szkoda, mail pewnie tez taki mam jak w profilu co?
|
|
To może ja na temat napisze. Ja jestem przekonany, że tan rok bedzie dla mnie lepszy, bo 2007 był najgorszym w moim życiu. Jestem też przekonany, że skończe lewe interesy i już więcej nie trafie do pudła.
|
|
a ja jestem pewien ze wczesniej czy pozniej odbiore sobie zycie...
|
|
:D
|
|
Co do "kevin sam w domu" ;D ten film leci na polsacie w święta co dwa lata :P
|
|
Ja jak ja pisze o spotkaniach w 4 oczy. Przecież on się nigdzie nie pokazuje. To śmierdziel jakich mało. Dałeś się na tym forum poznac jako frajer i ciota to byś się nie ośmieszał i zakończył te brednie o spotkaniach we dwoje, obsrańcu.
|
|
figlarka...skad ta agresja:)? a kevin jest co roku:) sa 4 czesci:) wiec trzeba jakos to upchac ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
http://film.wp.pl/idGallery,2693,galeria.html?rfbawp=1198141289.444&ticaid=1507b chyba sie pochlastam:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl) Data: 18-12-07 12:14 czego jestescie pewni w swieta? ja jestem pewien, ze kevin sam w domu bedzie w tv :) haha, chyba nie bedzie:) http://film.wp.pl/idGallery,2693,galeria.html?rfbawp=1198152930.788&ticaid=5507e
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |