Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paski wybielające Blend-a-med Whitestrips |
Czy ktoś tego używał? Czy jest to bezpieczne?Skuteczne?Nieszkodliwe?Jak długo zęby są po tym białe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paski wybielające Blend-a-med Whitestrips |
lunatyk ja bym proponował mycie porostu zębów a nie szukać ratunku w paskach :D A tak na serio to nie mam pojęcia.
|
|
biernaczenko, ale jak ktoś ma porosty na zebach jak napisałeś to mycie może nie wystarczyć...
|
|
Używałem, polecam. 14 dni dwa razy w roku i masz białe zęby. Zależy tylko jak u kogo z wrażliwością jest. ;)
|
|
Jan_Serce tego nie przewidziałem :P Każdy reaguje inaczej na te paski,każdy z nas przecież ma inną kość ale najlepiej będzie jeśli spróbujesz chyba tak najłatwiej jest się przekonać i zobaczyć jakie będą tego efekty.
|
|
ja probowalem ale przy regularnym stosowaniu po kilku dniach herbaty sie napic nie moglem no ale ogolnie jakis tam efekt jest
|
|
A na allegro może są spr.
|
|
uzywaallam...zeby bardzo wrazliwe przy zimnym,goracym posiłku,,polecam je sobie najpiewr wybielic przez 14 dni a pozniej udac sie do denstysty-cleem polakierowania ich by efekt wybielania był dluzszy przy czym szkliwo nie zniszczy sie tak szybko.\a efekt bielosci zebow tooo-zalezy od tego czy pijesz tea",wino itd ....najlepeije nie pic ich albo poporostu polakierowac je...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |