Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedstawiciele Multimedia OPANUJCIE SIĘ !! |
Ostatnio na naszym osiedlu (Perspektywa) chodzą po domach przedstawiciele Multimedia z ofertą na Internet. Mimo tego, że człowiek nie chce z nimi rozmawiać to oni są bardzo natrętni i mówia te swoje wyuczone wierszyki. Wie ktoś może, czy jest jakaś ustawa zabraniająca "nawiedzania po domach" przez przedstawicieli. Człowiek po pracy chce odpocząć. Chyba, każdy jest na tyle inteligentny, że jak bedzie chciał Internet lub kablówkę to sam znajdzie sobie firmę. A wiadomo, że w tej firmir są notoryczne podwyżki bez podstawne, co z tego, że dziś Internet kosztuje tyle jak za jakiś czas trzeba będzie płacić więcej (umowa). Dobrze, ze chociaż w Internecie maja konkurencję, bo ceny byłyby o wiele wyższe jak pokazuja ceny abonamentów za kablówkę. Wiecie, że kablówka w Szczecinie tego samego operatora jest dużo tańsza. Pakiet C kosztuje tyle co u nas pakiet B, a pakietu A nie ma wcale. Jeszcze jedno czy wiecie, że operator nie płaci żadnych abonamentów za kanały niekodowane dostępne droga naziemną (TVP 1, TVP 2, TVP Białystok, Polsat, TVN), a od nas żądają. Co sie stało z antenami zbiorczymi? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedstawiciele Multimedia OPANUJCIE SIĘ !! |
Zgadzam sie z tobą. Jak do mnie przyszli to zamknąłem drzwi przed nosem i guzik mnie obchodziło i obchodzi co oni tam gadają. Może chamsko postąpiłem ale i oni chmamsko robią. Jak bede cos chcial od nich to zadzwonie albo sie przejde do siedziby firmy. A o cenach za kablówkę to lepiej nic nie mówić - szkoda słów i nerwów..... POZDRO
|
|
To jest walka o klienta :))))) Najnizszy abonament ok. 5 zl to tyle samo co kiedys oplata za konserwacje anten zbiorczych. Bylem w Perspektywie swego czasu w tej sprawie. Perspektywa nie chce wracac do anten zbiorczych. Pytalem tez o tych natretnych domokrazcow. Firmy placa kary za zasmiecanie klatek schodowych reklamami ale widac i tak im sie to oplaca.
|
|
...... ja i tak ich wszystkich ''olał''......................
|
|
U mnie terz byli... ale gadka szybka i konkret " Nie dziekuje " drziw się zamknęły. Później prztchodzili jeszcze pare razy czy może neiche pan zrezygnować z usług dotychczasowaych i przejść na bardzo " preferencyjnych warunkach do multimiedii " Multimedia to jeden wielki.......
|
|
Widzę, że macie się z nimi tak, jak ja z jechowymi... Mówiłem im już kilka razy, że mają mnie nie "nawiedzać" - nie dociera... Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |