Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Myjnie bez dotykowe i reczne |
Witam poradzcie mi jakas dobra myjnie reczne i jak to wyglada cenowo gdyz ostanio mylem na bezdotykowce na orlenie oni to juz chyba wogole chemi nie daja darme wydaje pieniedzy Mariusz:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Myjnie bez dotykowe i reczne |
u Jakaca na Łąkowej:>najlepsza:>
|
|
O to dziwne bo zawsze tam nyła bdb.
|
|
najleprza myjnia u Rubika
|
|
e a ceny tego znacie w tych myjniach recznych ?? bo ja to ciagle bezdotykowa na bp i jakos zla nie jest
|
|
Ja tam zawsze jeżdżę na bezdotykowe, jak bardzo brudne to na Orlen, a jak mniej to na BP. Ręczną polecam na wzgsach, od czasu do czasu stawiam do nich auto, komplet z czyszczeniem w środku itp kosztuje chyba 25 lub 30zł. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Polecan myjke u Jakaca na Łąkowej najlepsze ceny w miescie a i chłopaki sie troche starają
|
|
Najlepsza myjnia reczna w lomzy to na wzgsach jak kolega wyzej napisal, komplet kosztuje 28 lub 29zl
|
|
tylko ze na wzgsach lubią sobie cudzym autem pojeździć, a zdażyło się też że autko z 2006 roku prosto z myjki musiało jechać do blacharza. Tak sie chłopaki wyluzowali ;)
|
|
Ręczna myjnia na wzgs - komplet - to koszt 28 zl.
|
|
Cytat: Akurat tego nie wiem, bo ja nigdy nie zostawiam samochodu na myjce, tylko czekam az mi zrobia, no ale jesli chodzi o mycie to dobrze myja, ale o tym co piszesz nie bylo mi nic wiadomo.
|
|
Wystarczy popatrzeć jakie samochody i ludzie przyjeżdżają do jakaca i wtedy będzie wiadomo która myjnia najlepsza
|
|
czyli co myja zwieszku he a w srodku to odkurzanko plakowanko etc ??
|
|
dajcie telefon do tego jacka z lakowej podajde swoim autem
|
|
a ja myję sam
|
|
to jak ma ktos ten tel ?
|
|
na orlenie jest masakra, umylem, postalem chwile z kolega zeby obeschlo i wcale nie wygladal lepiej niz przed :/
|
|
dokładnie, orlen to darme wydawanie kasy, a na wzgs to z tego co wiem to tam myją kobiety.
|
|
z trzech mi znanych myni recznych-zadna nie spelnila moich oczekiwan w 100% -to jednak u Jakaca bylo najlepiej. na wzgs i na sikorskiego auto bylo za kazdym razem zrobione byle jak-szkoda nerwow. najlepiej samemu to robic-jak sie ma taka mozliwosc.
|
|
?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |