wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Forumowicze

Czy Jan_Serce to taki sam zakompleksiony,ćwierć-inteligentny,nie spełniony życiowo,rodzinnie i zawodowo dupek i grafoman jak przykładowo Jasiu Śmietana lub Kasia z Lublina?

Kokosz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Forumowicze

Apropos Jasia Śmietany to swego czasu zawitał on na nasze forum (chociaż może był to jego równie "marny" klon...)

Ostatnio spotkałem się z krytyką że ośmieliłem się zwrócić uwagę na ludzkie lenistwo i głupotę zawarte w części zakładanych tematów. Wiec tak sobie myślę że skoro - jak ktoś napisał – forum jest od tego by na nim pisać, to czego chcieć od Jana? On tylko przecież pisze. Czasem dla prowokacji, czasem z nudów, bywa zapewne że i po swoich głębszych przemyśleniach więc …
Sporadycznie to fakt ale czasem Mu przyznaję rację w pewnych kwestiach, choć o wiele częściej śmieszy minie oburzenie większości z Was, na posty Jana.
Osobiście doszedłem do wniosku że należy posty Jana traktować z przymrużeniem oka.
A że czasem bywają może nawet trochę chamskie, no wybaczcie ale kultury tu na próżno szukać. Skoro nikomu nie przeszkadzają 10-tki tych samych tematów, które często są idiotyczne, to co się czepiać Jasia.
Pamiętajmy też o wolności słowa i prawie do własnych poglądów nawet głupich.
I najlepiej zacząć albo omijać posty Jana_Serce jeśli kogoś rażą lub dać sobie na wstrzymanie i popatrzeć na nie pod nieco innym kontem.

Muszę zgodzić się z E=mc2, Janek serduszko jest prowokatorem, lubi zaistnieć, ale nie rozumiem zakładanych postów typu Janek czy STRANSKY co miało miejsce wcześniej. Świadczy to o raczej płytkości autora.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

lalalalalalala:)))

Janku tą wypowiedzią niezwykle mi zaimponowałeś. Chcesz zostać moim ojcem?

Brawo Jasiu ale Im dałeś.

WOW Janek triumfujesz ??

bazyl, wiedziałem że na ciebie mogę liczyć:)))

Jasiu to po starej znajomości.

megan, mam swoje zdanie na wiele spraw, a nikt przez internet nie jest w stanie mnie mocno zdenerwować i w sumie się dziwie tym co się tak podniecają bo nie mają racji na ten czy inny temat, tak jak kokosz, który tu ma pewnie z kilka nicków...:)))

Zgadza się dupku,tutaj kilka ,ale pod kilkoma innymi buszuję w przestrzeni od kilku latek,LOL

Kokosz

Kokosz, spokojnie. Wszyscy wiemy, że nasz Jasiek to przygłup, ale nie mówmy tego głośno, jeszcze zrobi mu się przykro :)

Janie, mordo Ty moja; lubię się posprzeczać, ja również wyrażam swoje zdanie niezależnie od tego kto i co myśli na mój temat. Dałeś sie jednak poznać jako prowokator częściej swego czasu na forum politycznym, dziś gdy kampania wyborcza minęła przerzuciłeś się na ogólne.

Janie zapewniam, że z mojego powodu korki się nie tworzą... to nie byłam JA.

...jaki tekst...ja

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

A ja myślę (czytałem posty Jana_Serce) że w większości postów Jan ma racje. Jego problemem jest to, że ludziki teraz nie wszystko rozumieją co czytają, a i sam Jan czasem nie przebiera w słowach :). Oburzają się wielce Ci którym brakuje dystansu do siebie, innych i życia (też się w tym zawieram, przyznaję bez bicia). Oczywiście żeby nie było że to pean na cześć Jana_Serce powiem że Jego posty mnie też irytują w niektórych kwestiach. Ale przecie forum po to jest, by mógł wypowiedzieć się każdy, i mędrzec i głupiec.
No i by była równowaga; ja mogę zostać głupcem, byście Wy byli mędrcami.
Tylko mała prośba - nie róbcie szkolnych błenduf. :)

...to tymczasem.... borem.... lasem....

________
Malachit

Nie wiem czy wiecie, ale jak pokazują ostanie badania, to około 77% dorosłych Polaków jest analfabetami wtórnymi, tak więc, może czytacie posty Jana i nie rouzmiecie co czytacie :)

A tak na poważnie to co z tego, że Janek prowokuje... akurat wtedy właśnie pada wiele argumentów innych forumowiczów za i przeciw jakimś tezom i aż miło się czyta jakie co niektórzy brednie wypisują:) Chcą napisać coś logicznie, spójnie , a nie mogą :) hehe

Eeee..a co Wy macie do Jasia Śmietany czy do Kasi Lublin hehe Jeśli chodzi o mnie to lubię z rana wejść na onet.pl i popijając kawkę/herbatkę poczytać sobie te czasami śmieszne, a czasami żałosne teksty... a także jeszcze bardziej żałosne teksty ludzi, którzy łapią się na idiotyczne prowkoacje hehe

Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.

Aaaa i jeszcze jedno: TAK SIĘ NIE STRESUJCIE SIĘ :)))))))

Dobranoc wszystkim :)

Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org