środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
święta!!

a z nimi związane idealne prezenty......
prezent na święta powienien być szczegolny nie byle co ale i w rozsądnej cenie. wiec moze jakies propozycje co moge kupić mojemu lubemu.... kompletnie sie gubie w tej sprawie ;/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: święta!!

taki temat był niedawno zakladany poszukaj sobie

Łomżyński KS

ale ja szukam tu odp

portfel :)

karnet w burdelu hahahahahaah

może coś do samochodu?

Zastanów sie przez chwilę - co lubi. Jeśli pasjonuje się muzyką - wyszukaj mu nagrania ulubionego zespołu na płytce - lub mp3 - np do radia samochodowego. Jeśli maniak :) samochodowy - to popatrz na drobiazgi do uatka - a może kubek do kawy - z Twoim zdjęciem:) , lub kalendarz na Nowy Rok - - także z Twoimi foto :) - pomysłó jest wiele- ale trzeba kogoś znać. Powodzenia i zadowolenia z .. obdarowywania. Wesołych Świąt.

pieprzenie bzur... zkarnetu w burdelu bylby bardziej zadowolony jak ztego kubka czy kalendarza zjej zdjeciem hehe Wesolych i nie wesolych swiat

zycie

Komercyjny bubel te święta ;) Jeśli Cię kocha to obojętne mu będzie co od Ciebie dostanie ;)

Czasami wystarczy to jedno słowo... A czasem i milioner nie da rady...
Kwestia wyczucia.

________
Malachit

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org