Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy Lokal w Łomży. |
Podawajcie swoje typy co do Najlepszego Lokalu w Łomży w którym można spędzić miło czas.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy Lokal w Łomży. |
Czy naprawdę nie można przeczytać tematów sprzed kilku dni/tygodni i cały czas zakładać nowe? ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
co tu duzo spekulowac 54 jest najlepsze i wszystko jasne
|
|
czy jest tutaj admin?? ile razy ten sam temat mozna wałkować...
|
|
W sumie tez mysle ze Klub 54 jest spoko , reszta juz spada na psy ; to moje zdanie , w yamie np juz przeginaja i za duze fafa rafa sie robia , wywalaja ludzi ktorzy placa im za drogie drinki po klikanasie sztuk a oni wyganiaja , bez sens normalnie , i jak tu sie nie wqurzyc ,ale coz , juz wiele ludzi zrezygnowalo przebywanie w tym lokalu , juz od kilku osob slyszalam ze jest tak ze ludzie placa i zamawiaja rozne rzeczy po czym so wyrzucani z lokalu i kasa i przekasaki przepadaja , skandal , no nic koncze pa
|
|
Znów ten sam temat? BaQoOo prosiłem Cię, żebyś przestał... Pozdrawiam
|
|
:p
|
|
ZXobacz kiedy ten temat zostal zalozony 6 maja przez 9 dni bylo niekartwne ale jak widać komuś zależy żeby się wypowiadać... pozdro
|
|
moim ''skromnym zdaniem to 54 jest ok ale jeszce ''niezauwazalny ''czarny kot''jest w porzatku... zig0
|
|
nie ma takiego:)))))))
|
|
A gdzie się mieści te 54 przypomnijcie aby sie można było przekonać o tym że to prawda.?
|
|
Klub 54 mieści się zaraz przy dworcu PKS, niedaleko "O.k.". Moim zdaniem również najciekawszy lokal w Łomży, chociaż też słyszałem pochlebne opinie o "Czarnym kocie". W 54 raz obsługa miała wpadkę w związku z moją wcześniejszą rezerwacją, ale wyszli z tego obronną ręką. "Zapomnieli" zarezerwować dla mnie i moich znajomych kanap i stołu bilardowego. Na szczęście zaraz miejsca się bez problemu znalazły, tylko na stół bilardowy musieliśmy poczekać godzinę ale dostaliśmy za to pół godzinki gratis :) Lokal na poziomie, obsługa miła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |