Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tor Kartingowy |
Czy ktos sie moze orientuje kiedy jest otwarty tor kartingowy na Poznanskiej i jakie są ceny ????? Uczennica ZSD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tor Kartingowy |
brawooo!!
|
|
Podobno 16zł za 39min.
|
|
Od poniedziałku do piątku od 16-21 sobota,niedziela 10-21 8zł-6min 10zł-15min i dalej są ceny jakieś ale nie pamiętam. Najlepiej sama idź i sprawdź. P@wcio za dobrze by było,żeby 16zł 39min.
|
|
opcja szukaj juz ten temat byl i nawet ktos podawal pieknie i szczegolowo cennik itd
|
|
A Ja mam takie male pytanie. Gdzie to jest dokladnie b przejezdzalem tamtendy i nie widzialem nic takiego
|
|
Cytat: Zalozmy ze jedziesz od BP, mijasz ulice poligonowa i skrecasz za blokiem w prawo. Liczac od poligonowej to bedzie druga w prawo. Juz dokladniej wytlumaczyc nie umiem
|
|
Jadąc ulicą Poznańską od strony BP skręcasz w prawo za pierwszym blokiem mieszkalnym po prawej stronie. 10 zł = 7 minut, wczoraj byłem :)
|
|
Naprzeciwko bramy do SHIBAS-u ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Mateo nie uważasz ze za drogo te 7 min =10 zł a np godzina około 60 zł lub wiecej troche za drogo
|
|
Godziny otwarcia: Poniedziałek piątek 16- 21 Sobota niedziela 10 –21 Ceny: 5 min 8 zł 10 min 15 zł 20 min 30 zł karnet godzinny 90 zł w tym 10 min gratis
|
|
Drogo nie drogo, ale za to jaka frajda :)
|
|
No ja jeździłem i fazy były ale dość drogo bo pewnie tyle pali a wiecie ile teraz paliwo kosztuje xD. Polecam bo naprawdę można sie zabawić.
|
|
co osoba to inna stawka. no nieźle ----------- 1: 5 min 8 zł 10 min 15 zł 20 min 30 zł ----------- 2: 10 zł = 7 minut ----------- 3: 8zł-6min 10zł-15min ------------ 4: 16zł za 39min
|
|
Cytat: Dlatego najlepiej jechac samemu i sprawdzic :-)
|
|
Ja dzisiaj byłem i chyba interes zwineli bo szyldy posciagane i brama na lancuch echh Mariusz:)
|
|
mariuszalpine, wiem ze mieli problem z kartami bo sie posypaly wszystkie na raz i bylo zamkniete przez ok 4 dni, ale nic mi nie wiadomo ze zrezygnowali calkowicie :-(
|
|
no to juz po gokartach w lomzy ?
|
|
Nie po gokartach, nie smućcie się ;) Była przerwa techniczna, to fakt, ale dalej będzie się kręciło. Jak wiadomo, sprzęt nie jest nowy, zużywa się, trzeba coś naprawić itp. Z tego co mi wiadomo mają być ze 4 gokarty, bo jeden ciągle musi być w zapasie, musi "stygnąć". Nie da się na jednym sprzęcie jeździć po kilka lub kilkanaście godzin bez przerwy. A chętnych do zabawy jest sporo, nie raz czekają w kolejce. Cierpliwości, a zobaczycie, że się opłaci, he he :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |