Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hetman - ŁKS Łomża |
Ludzie, ludziska, łomżanie i łomżynianki, europejczycy (hehehhehe),kibice i nie tylko - kibicujcie naszej kochanej drużynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki obstawiacie wynik? Ja stawiam na 2:1 dla ŁKS-u. TYPUJCIE nagrodą w tym konkursie jest własna satyswakcja :P POZDRO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hetman - ŁKS Łomża |
8:0 dla Hetmana. Pozdrawiam
|
|
optymista.......
|
|
Hetmańscy zechcą wygrać z liderem , zresztą jak i pozostałe drużyny , w związku z czym powinni się odkryć. Stawiam 2:0 dla Łomży.
|
|
3majmy kciuki za nasz kochany zespol
|
|
mecz z Hetmanem na pewno jest ważny, ale prawdziwe emocje czekają nas dopiero za 2 tygodnie!!!!! wyjazd do Zambrowa, gdzie każdy szanujący się kibol ŁKS-u i Łomżyniak powinien być!!! więcej informacji już niebawem... jak wszystko się dobrze ułoży w Zambrowie będziemy świętować awans do III ligi!!!! cena wyazdu pewnie ok. 5 zł www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
Cena wyjazdu pewnie 5 zł, ale... bilet na to spotkanie 10 zł !!! (jak napisali w piśmie do naszego klubu zambrowscy działacze...). Mam nadzieje, że się opamiętają, bo za 10 zł to ja mogę sobie 2 ligę obejrzeć. Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
hehehhe, z tymi biletami w Zambrowie to przesada.Chyba działaczom coś sie pomyliło - panowie, to 4 liga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRO Tylko ŁKS!!!
|
|
No i mamy remis (1:1) Praktycznie 3 liga juz jest nasz, teraz trzeba tylko dopełnić formalności. Za dwa tygodnie w gramy w Zambrowie........................................oj będzie ciekawie coś mi się tak wydaje POZDRO Bójcie się chamy, do III ligi wracamy !!!
|
|
Mecz w strugach deszczu, więc te spotkanie nie odzwierciedlało prawdziwych umiejętności piłkarzy. Pozdr. Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
do MrS: 1. Miło wiedzieć, że są w Łomży ludzie ktorzy tak bardzo kibicują klubom z miasta, które Łomży szkodzi najbardziej jak może ( na szczęście dużo nie może). Pozdrawiam również sympatyków Jagi... 2. Przeciwnicy UE to nie są ludzie, którzy nie rozpoznają ras. Według Twoich kolego kategorii prawdopodobnie jestem rasistą - wyznaję pogląd, iż róznice między rasami istnieją. Na szczęście ci, którzy zaprzeczają temu co widzą (nie widząc różnic między rasami) też nie mają wiele do powiedzenia. Życie toczy się dalej... 3. Też lubię Unixa i prawdopodobnie także i Linuxa i lada dzień się na niego na dobre przesiadam. Precz z Microsoftem ! Ave Open Source !
|
|
ja pierdzioleeeeeeeeeeee
|
|
Trzymajcie sie tematu ! Kurka. co jest !
|
|
No wlasnie nie wiem
|
|
Do kolegi uomrzana: AD. 1. Nie kibicuję łomżyńskiej drużynie bo nie ma komu kibicować - czwarta liga to zapewne szczyt ich możliwości... Nie pisz głupot, bo ja, swoim neutralnym stosunkiem napewno nie szkodzę ŁKS'owi. Te 8:0 to był żart. Nie jestem zorientowany w zespołach ligi podwórkowej :-) AD. 2. Co do przeciwników UE to mówiłem o konkretnej ich grupie - Młodzieży Wszechpolskiej, która z pewnością jest grupą eurosceptyków, a na dodatek rasistów. Jeśli nie należysz do tej organizacji, to nie mówiłem o Tobie. Nie mówię, że nie ma różnic między rasami - wskazuję tylko na brak tolerancji w Polsce i istnienie organizacji, które wręcz szerzą rasizm i ksenofobię. AD. 3. Gratuluję, oby tak dalej... Pozdrawiam
|
|
Do kolegi MrS: Ad 3 i Ad 2 - zgadzam się i pozdraiwam. Ad 1: Nie widzę związku między natężeniem (emocji) kibicowania a osiągnięciami i sukcesami (światowymi, europejskimi, polskimi) drużyny kibicowanej. Kibicuje się po prostu temu kogo się lubi a nie temu, kto odnosi sukcesy. Innymi słowy: kibicuję ŁKS-owi bo lubię miasto, w którym żyję a w tym mieście nie ma innych drużyn "zdatnych" do kibicowania. Z drugiej strony - jestem też antykibicem drużyn białostockich i zawsze cieszę się z ich porażek bo uważam, że Białystok (ich klasa polityczna) szkodzi celowo Łomży (łomżyńskiej klasie politycznej i niestety miastu). Kibicuję z daleka - nie lubię tłumów. P.S. Jeśli zgadzamy się co do tego co nas różni to wiemy, że coś nas łączy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |