środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Łomży można zakupić TV satelitarną ,,N' ?

Słyszałem że obecnie jest najlepsza. Czy wie ktoś coś więcej ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Łomży można zakupić TV satelitarną ,,N' ?

w 4+ w wejsciu jest stoisko, ne mnie wrazenia N nie zrobiło, multimedia oferuja wiecej :/

a ja jestem zadowolony.

W tym nowo otwarty sklepie "Media Expert" widzialem ze maja ta TV satelitarna "N"

w domaxie . Mam te N . Czekam z niecierpliwością na rozwiązaznie umowy.

jesli masz dobry telewizor (obslugujacy hdtv) to polecam, dobry kompromis pomiedzy cena cyfry+, a polszitem ;)

W galerii Stokrotka tam gdzie jest Play maja tez Nke.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Jeśli chcesz odbierać obraz w wysokiej rozdzielczości HD TV - to pamiętaj przed podpisaniem umowy, że taki obraz wyświetlają tylko monitoty posiadające "FULL HD" w cenie kilku tys. za TV.
Jeśli nie masz takiego telewizora - to zwracaj uwagę na to jakie kanały proponują ci w pakiecie podstawowym.
Ja wybrałem wiele lat temu Cyfrę+ i jestem zadowolony.

Wieśmin:

bzdura jakich malo to co piszesz.

"Full HD" to rozdzielczosc 1080p(1920x1080). Nie ma w polsce ZADNEJ platformy cyfrowej ktora by nadawala w tym standardzie.

Na razie wystraczy HD ready.
Minimalne wymagania jakie musi spełniać urządzenie aby otrzymać logo "HD ready" to rozdzielczość ekranu 720 linii w poziomie czyli 720p
Urządzenie musi posiadać cyfrowe wejście DVI lub HDMI obsługujące technologię HDCP - bardzo wazne dla platform cyfrowych.
Wejścia muszą obsługiwać następujące formaty przy częstotliwościach 50 i 60 Hz: 1280x720 ze skanowaniem progresywnym (720p), 1920x1080 z przeplotem (1080i)
Na potrzeby "N' w sam raz. Platforma ta nadeja swoje HD programy w max rozdzielczosci 1080i.

ja tez osobiście polecam tą telewizję N w chwili mobecnej najbardziej technologicznie rozwinięta. I ma najlepsza oferte programową. Natomiast Cyfra + to walenie kllienta na chama w rogi.

Nasza

a nie kupujcie tego badziestwa
czekam kiedy sie umowa skonczy i dekoder cyfrowy polsatu chyba kupie
ani polsatu nie ma , ani tv4, canal + tez nie mozna wykupic . nie polecam

Slavo, wszystko OK, tylko, ze HDMI z HDCP nie jest koniecznoscia. Moje zlacze HDMI nie obsluguje HDCP, ale wszystko smiga po zlaczu component (lacznie z kanalami HD) az milo ;)

ja też mam Polsat i jestem zadowolony. jeszcze teraz dodali kanały BBC to w ogóle super jak dla mnie :D

Posiadam "eNke" i nienarzekam ;-)) akurat , zamierzam przesiąść się na tunerek z dyskiem. A co do wszystkiego niestety trzeba mieć telewizorek obsługujący HD innaczej nici ;-) , a kanałów nadających w tejże rozdzielczości narazie jest mniej,aczkolwiek więcej normalnych więc nie ma się co martwić ;-D , jak dla mnie najlepsza oferta na rynku

a ja mam cyfre + i sie ciesze :) postawilem na jakosc a nie na ilosc... warto dorzucic pare groszy i miec canaly + zawsze cos mozna obejrzec, a przede wszystkim sport!!!!

Brak inwestycji, $.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org