Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży można zakupić TV satelitarną ,,N' ? |
Słyszałem że obecnie jest najlepsza. Czy wie ktoś coś więcej ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży można zakupić TV satelitarną ,,N' ? |
w 4+ w wejsciu jest stoisko, ne mnie wrazenia N nie zrobiło, multimedia oferuja wiecej :/
|
|
a ja jestem zadowolony.
|
|
W tym nowo otwarty sklepie "Media Expert" widzialem ze maja ta TV satelitarna "N"
|
|
w domaxie . Mam te N . Czekam z niecierpliwością na rozwiązaznie umowy.
|
|
jesli masz dobry telewizor (obslugujacy hdtv) to polecam, dobry kompromis pomiedzy cena cyfry+, a polszitem ;)
|
|
W galerii Stokrotka tam gdzie jest Play maja tez Nke. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Jeśli chcesz odbierać obraz w wysokiej rozdzielczości HD TV - to pamiętaj przed podpisaniem umowy, że taki obraz wyświetlają tylko monitoty posiadające "FULL HD" w cenie kilku tys. za TV. Jeśli nie masz takiego telewizora - to zwracaj uwagę na to jakie kanały proponują ci w pakiecie podstawowym. Ja wybrałem wiele lat temu Cyfrę+ i jestem zadowolony.
|
|
Wieśmin: bzdura jakich malo to co piszesz. "Full HD" to rozdzielczosc 1080p(1920x1080). Nie ma w polsce ZADNEJ platformy cyfrowej ktora by nadawala w tym standardzie. Na razie wystraczy HD ready. Minimalne wymagania jakie musi spełniać urządzenie aby otrzymać logo "HD ready" to rozdzielczość ekranu 720 linii w poziomie czyli 720p Urządzenie musi posiadać cyfrowe wejście DVI lub HDMI obsługujące technologię HDCP - bardzo wazne dla platform cyfrowych. Wejścia muszą obsługiwać następujące formaty przy częstotliwościach 50 i 60 Hz: 1280x720 ze skanowaniem progresywnym (720p), 1920x1080 z przeplotem (1080i) Na potrzeby "N' w sam raz. Platforma ta nadeja swoje HD programy w max rozdzielczosci 1080i.
|
|
ja tez osobiście polecam tą telewizję N w chwili mobecnej najbardziej technologicznie rozwinięta. I ma najlepsza oferte programową. Natomiast Cyfra + to walenie kllienta na chama w rogi. Nasza
|
|
a nie kupujcie tego badziestwa czekam kiedy sie umowa skonczy i dekoder cyfrowy polsatu chyba kupie ani polsatu nie ma , ani tv4, canal + tez nie mozna wykupic . nie polecam
|
|
Slavo, wszystko OK, tylko, ze HDMI z HDCP nie jest koniecznoscia. Moje zlacze HDMI nie obsluguje HDCP, ale wszystko smiga po zlaczu component (lacznie z kanalami HD) az milo ;)
|
|
ja też mam Polsat i jestem zadowolony. jeszcze teraz dodali kanały BBC to w ogóle super jak dla mnie :D
|
|
Posiadam "eNke" i nienarzekam ;-)) akurat , zamierzam przesiąść się na tunerek z dyskiem. A co do wszystkiego niestety trzeba mieć telewizorek obsługujący HD innaczej nici ;-) , a kanałów nadających w tejże rozdzielczości narazie jest mniej,aczkolwiek więcej normalnych więc nie ma się co martwić ;-D , jak dla mnie najlepsza oferta na rynku
|
|
a ja mam cyfre + i sie ciesze :) postawilem na jakosc a nie na ilosc... warto dorzucic pare groszy i miec canaly + zawsze cos mozna obejrzec, a przede wszystkim sport!!!! Brak inwestycji, $.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |