niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internet w IST

Mam pytanie może ktoś z was ma neta w tej firmie iteresuje mnie transfer
jaki można wycisnąć i o jakiej porze poza tym intersują mnie wszelkie spostrzenia na temat działania sieci

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internet w IST

hmmmmm? ....czyżby to była ta trzecia firma....?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Nie wiem o jakiej firmie myślisz bo ta o której myśle znajduje się na mazowieckiej obok tpsa

Ja mam lącze mam. \Wszysto jest ok mam transfery nawet po 80 kb, rkord w nocy 160 kb. tak naprawdę to myslę że w granicach 6-8 kb to jest bardzo dobrze, za te pieniądze. Sieć działa OK, tylko z udostępnianiem gorzej przez użytkowników.
Narka.
Lysy

szeptel radiowka najlepsze jest

duni

Szeptal..... radiówka....

.....acha...... a świstak siedzi i zawija.....

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

To zalezy co chesz robic na tym necie! Bo jezeli chcesz tylko cos sciagac i przegladac www to jest zejebiscie, ale jezeli chcesz pograc w jakas gre przez net (np quake) to sie zawiedziesz, bo zabardzo skacza pingi!!

MECHANIAK ROX

IST jest do du.., w wakacje to bylo OK, a teraz jak sie poprzylacxzalo wiecej ludu to sie wszystko strasznie slimaczy.Jezeli chcesz przegladac strony www to nie ma sprawy, do tego to sie nadaje, ale nie dziala zaden program p2p wiec nie ma mowy o sciaganiu filmow i muzy, dodatkowo ma IRCu caly czas jest spam,wiec lepiej wybrac innego operatora

internet

Tak wybierzcie platforme cyfrowa polsatu :))))) A tak serio to IST nie jest zly, za takie pieniadze nie ma chyba nic lepszego, co najmniej nie w łomży

hahahaha ja mam neta w inet i mi działa all ok mam stały transfer i nie dziele sie z nikim i sieć działa mi szybko no wiec nie wiekm i sie ist nie podoba ale kto wie LLLLLLL:)))))0

bY -===...:::+_+_+Borys+_+_+:::...===-

cze

ja dostęp do netu mam z INFOLANU i z w miare serwera kazą film/700MB ciągnę ok 2 godz.

pozdrófka

Grzesiek

Ja mam LAN i sredni przesyl danych to 300 kb wiec jak sie domyslacie nie moge nazekac dlatego pozdrawiam wszystkich wciaz cierpiacych na brak przesylu danych i zapraszam do USA tutaj chodzi jak burza.

Dodam ze czasami w nocy to mam 1.2. mb i nic wiecej nie powiem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org