Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
civic club.pl |
a moze ktos z Lomzy cial by sie wybrac na ogolnopolski zlot civic/crx do Spaly w dnich od 21 do 23 0.5 zapraszam Krzysiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: civic club.pl |
Ja niestety nie mam jak ;-) Chyba, że masz wolne jakieś miejsce... Pozdrawiam
|
|
jak masz miejsce to chętnie
|
|
czesc mam problem ze swoim samochodem mam nadzieje ze mni doradzicie co mam zrobic RfCIO
|
|
otóż mam problem z hondą civic rocznik 93. a mianowicie po przejechaniu paru kilometrów gdy wylacze silnik i po 15 min chce znowu odpalić silnik to nie chce uruchomić i zapala sie kontrolka komputrapo kilku próbach odpala tez mialem problem przy zimnym silniku gdy przekręcilem zapłon sygnał pompki paliwa był słaby i nieodpalił potem wogół nie byłosygnalu i dopiero po paru probach gdy sygnał pompki paliwa był dobrze słyszalny to odpalił. Wymieniłem aparat zapłonowy i to samo. moze wie koś co sie dzieje RfCIO
|
|
a co się stało? i czemu piszesz w tym temacie? :O ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
zczytywałeś błędy z komputera? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
nie a jak to sie robi RfCIO
|
|
podjedź na diagnostykę to Ci zrobią... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
przekaznik pompy albo pompa, zapraszam na www.hondatech.pl, samodiagnostyka to podstawa!!
|
|
Niestety tak się zdarza, jeśli ma spory przebieg albo nie wiele się nią jeździ, albo pokonuje krótkie odcinki wtedy silnik ma sporo wilgoci i nie zawsze chce odpalic:/ zrób diagnostyke
|
|
a mozna cos wiecej o tej diagnostyce cos konkretniej i gdzie moge ja zrobic RfCIO
|
|
uzyj glowy, masz tu linki chyba co??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |