środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UKS Technik przegrał w III lidze

MKK Jaćwing Ełk - UKS Technik Łomża
91-71

I połowa 50 - 45
II połowa 41 - 26

punkty dla Technika zdobyli :

Piotr Ksepka 23 pkt.
Jarosław Mielnicki 16 pkt.
Daniel Sobczak 10 pkt.
Tomasz Górny 6 pkt.
Artur Fedor 5 pkt.
Michał Bielicki 4 pkt.
Paweł Mieczkowski 4 pkt.
Rafał Jackowski 3 pkt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UKS Technik przegrał w III lidze

szkoda, ale nie ma sie co przejmować porażką, trzeba z niej wyciągnąć wnioski. I jak najlepiej przygotować się do kolejnego meczu z teoretycznie słabszą drużyną i go wygrać. w tabeli jest ciasno, liga jest wyrównana i każdy mecz jest i bedzie trudny.

Kiedy grają mecz u siebie?

UKS Technik - Zsr b-stok
14.12.2007 godz 18.30
Piątek (BUDOWLANKA)

no niestety, ale czemu sie dziwic ,skoro sie nie trenuje. współczuję panowie.domyslam sie ,ze ktos robi problemy z korzystaniem z sali?wiecznie ten sam problem ,uklady i ukladziki. mam nadzieje ze wkrotce bedzie po sprawie i zaczniecie normalny cykl treningowy, bo sami widzicie co sie dzieje bez treningu.wiem ze to bedzie trudne ale fajnie by bylo jakbyscie zagrali baraze o 2 lige,moze ktos z was moglby sie wypromowac gdzies dalej,sam chetnie pomogłbym wam w walce ale...powodzenia w kolejnych meczach chlopaki,trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich
Damian K.S Piaseczno

J.W.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org