Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy! potrzebny wterynarz! |
mam prosbe. czy moglibyscie polecic mi weterynarza w lomzy . chodzi mi o lekarza ktory zna sie naprawde na rzeczy. prosze o posty powazne a nie glupie uwagi czy żarty.! wet ma zrobic sterylizacje i wycinanie guzków. ktorego weterynarza w Łomży polecilibyscie mi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy! potrzebny wterynarz! |
na Wojska Polskiego....albo Rumińscy ..a jak nie to inne miasto o O o o O o O o O O O o o O
|
|
|
a dr. Leończak?
|
|
Rumińscy --nasza kotka Milka po wycieciu guzkow i kastracji -2 lata temu jest zdrową 4-letnią kocicą , kastrowaliśmy tamże i jej synka Maksia .Wszystkie 3 operacje odbyły sie bez komplikacji . Twoją kotke czekają dwa zabiegi ...wycięcie guzków a następnie kastracja . Musisz jednak ustalić dzień zabiegu .Życzę powodzenia
|
|
ja mam suczke a nie kotke. ale interesuje mnie czy powinnam zrobic badania krwi usg jamy brzusznej czy cos jescze i czy w lomzy to robia? rtg klatki piersiowej juz za nami? boje sie starsznie w koncu ma juz swoje lata...
|
|
Witam. Osobiście polecam p. Izę Grudzińską. Od niedawna ma praktykę w Łomży. Przyjmuje na ul. Hipokratesa 7 tel. 086 218 05 66. Z tego co wiem ma już chyba usg w gabinecie. Wyleczyła moją suczkę.
|
|
Jeśli zdecydujesz się na wyjazd z Łomży to polecam również klinikę Marcina Ramma ul. Białostoczek w Białymstoku .Znam klinikę"od kuchni".
|
|
a twoja suczka ile lat ma? i czy w lomzy gdzies stoduja narkoze wziewna?
|
|
mam jeszcze pytanie co do tej pani dr. Grudzinskiej? czy ona przyjmuje codziennie? i w jakich godzinach?
|
|
Moja sunia jest młoda , ma troche ponad rok. Panią Grudzińska polecił mi zaprzyjaźniony hodowca psów . Nie zawiodłam się,przyjmuje od pn. do pt. od 10 do 19 w soboty od 10 do 14. Jest tam jeszcze druga pani też lekarz. Najlepiej zadzwoń pod nr tel który podałam i porozmawiaj, umów się na wizyte akurat u p. Grudzińskiej. Wiem że do niej przyjeżdżają ludzie spoza Łomży. Co do narkozy wziewnej to w Łomzy nie wiem czy stosują. Mam nr kom do p. Grudzińskiej ale forum to nie miejsce na to. Jeśli chcesz to podaj swoje namiary np. gg to ci podam.
|
|
Ta cała Grudzińska z Hipokratesa to d.u.p.a a nie weterynarz....to co ona zrobiła dla suczki Mastino Napoletano to szkoda gadać.Przyjaciel przywiózł ją na wycięcie 3-ciej powieki(w tych rasach to normalne) to 2 razy robiła zabieg,w taki nieudolny i niefachowy sposób.A to żadna filozofia dla weterynarza,dobrego weterynarza.Suczka do dziś ma wypływającą powiekę. Olina79 a co ty ją tak zachwalasz?Relationship jakieś czy co ? >>Od niedawna ma praktykę w Łomży<< <===samo za siebie mówi!
|
|
NO I NIE WIEM .... MOJ MAIL jolci_a@wp.pl jelsi mzoesz to podaj.... jak nie u niej zabieg to chociaz mzoe badania zrobi usg i krew... czyli w lomzy zadnego tak na 100 procent nie mozecie polecic:( ?
|
|
Od niedawna jest w Łomży.Wcześniej z tego co wiem była w Warszawie.Ja mówiłam tylko sama za siebie, u mnie było ok.To już teraz mnie z tropu zbiłeś.Zawiodłam się na wetach z Łomży, przez jednego straciłam suczkę( nie wybudziła się z narkozy)W takim razie nie ma już dobrych lekarzy dla zwierzaków w naszym mieście. Zostaje Białystok i M. Ramm.W takim razie już nic nie mówię, niech każdy sam wedle uznania odwiedza kogo chce.Pozdrawiam.
|
|
Olina79 popieram , również polecam tą klinikę w białym
|
|
Narkoza wziewna, intubacja, to w Łomży abstrakcja.Ramm to typowy chirurg.
|
|
doktor Rybaczyk sterylizował moją sunię i wszystkie sunie w schronisku to specjalista chirurg nigdy nie było żadnych powikłań i cały czas sie dokształca słyszałam od wielu osób również że dr leończak na hipokratesa jest dobry, stanowczo odradzam rumińskich i lecznicę na woj polskiego wiele psów usmiercili albo źle zdiagnozowali więc prosze o ostrozność
|
|
no wlansie slyszlaam ze doktor leonczak dobry w tym jest zna sie na rzeczy .... ale sprzet w Lomzy to nie to samo co w bialym ;/
|
|
Olina 79, nigdy, przenigdy nie zawiozę więcej swojego psa do lecznicy w B-stoku do Ramma na Białostoczku lub na Zwycięstwa... Ilu tam weterynarzy, tyle sposobów na leczenie psa, który nigdy nie został przez nich porządnie wyleczony. Polecam Sano na Zwycięstwa w B-stoku. Babki tam pracujące są sympatyczne, nie zdzierają kasy (jak w klinice Ramma) i naprawdę znają się na swoim zawodzie. Acha, jeszcze bardzo dobra jest klinika na Wesołej (też B-stok). Pozdrawiam.
|
|
lux ... ile ludzi tyle opini... dla jendych klinika super dla innych zrobili cos z ich psem ...... zalamka:( i co ja mam robic;/
|
|
Ewelinak doktor Rybaczyk to też nie zachwycił mnie..;/hmm. Mój buldog angielski miał lekkie krwawienie z odbytu,poleciła go koleżanka.Nie liczyła się kasa tylko żeby jak najszybciej mógł przyjechać do Łomży z Ostrołęki.Bo dla kochanego zwierzaka człowiek zapomina o wszystkim.Lecz niestety ironicznie odmówił,zbył jak idiotę(choć zapewniano że z wizytą w domu nie ma problemu).Więc tak jak większość mówi...ilu weterynarzy tyle ocen.
|
|
Buldog angielski to wogóle chyba przerabana rasa.Krótkie nosy, oślinione,sapiace.A jak podchodzą do dzieci?.Masz sukę czy psa.Może bym sie skusił. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dr Rybaczyk ma swoją klinikę w ostrołęce dodatkowo przyjmuje w łomży na krótkiej także leczy psiaki w schronisku dodatkowo wizyty domowe i niestety trzeba umawiać się z nim z wyprzedzeniem niestety bo jak psiaka weźmie cos poważnego to najważniejszy jest czas więc może dr leończak jest na miejscu dodatkowo chirurg nie jakiś zwykły wet od wszystkiego podobno sprzęt ma przywieziony z gabinetu w białym
|
|
demeter Witam. Co do ilości lekarzy u Ramma zgadzam się . Jest ich chyba 8. Ja jestem przekonana tylko i wyłącznie do samego dr Ramma a nie do pozostałych lekarzy.Kilka lat temu pracował tam niesamowity lekarz. Taki prawdziwy z powołania. Nie ważne dla niego było czy ktoś ma kasę czy nie, przyjeżdżał do pacjentów nawet w środku nocy za free. A co najważniejsze znał się na rzeczy.Niestety wyprowadził się na południe Polski. Pozdrawiam.
|
|
stefanek1 Buldog Angielski to bardzo łagodny pies,wymagający,ale odwdzięczający się miłością.Jest radosny i nigdy w życiu by nikogo nie ugryzł.To fakt że niesamowicie chrapią(to przez krótki pyszczek),puszczają bąki,chrząkają,ale to sam urok tej rasy.Uwielbiają pieszczoty ,leżenie na łóżku,przytulanie się,bez względu na wiek.Są dosyć drogie,ale warto jeśli lubisz taki typ psa,ja nie żałuje.Nawet za milion € nie oddam Go :D Traktowany jest jak członek rodziny. A poza tym jest bardzo wraźliwy i przeżywa każde emocje.Raz nakrzyczałam na niego to jego oczka stały się szklane i popłyneły mu łzy,nigdy wcześniej tego nie widziałam.
|
|
a co masz? psa czy sukę. Dasz popatrzeć? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Hmm z opisu wynika że to pies, :D No ale mówię że to pies ..hmm suki są wrrredne :D
|
|
Tylko i wyłącznie państwo Ruminscy . Mój 12-letni owczarek nikogo innego nie akceptuje.
|
|
Olina, oddaję honor... To fakt, Ramm jest w porządku (mój pies nie miał z nim do czynienia, tylko słyszałam z opowieści), ale co do reszty pracujących tam weterynarzy nie chciałabym się wypowiadać... Pamiętam tylko, był jeden weterynarz, nazywał się Michał i naprawdę znał się na rzeczy. Jeśli jego miałaś na myśli to zgodzę się z Tobą. Później byłam z moim psiakiem jeszcze w tej lecznicy chyba 3-4 razy, ale tylko zdzierali ze mnie pieniądze i tak naprawdę nie potrafili zająć się moim psem. Dopiero jak pojechałam do Sano, to przekonałam się, że tam babki są naprawdę rewelacyjnymi weterynarzami. Pozdrawiam!
|
|
Zaprowadź do Konarzyc do pana Marka Przybyszewskiego. Większość lekarzy to partacze, wiem co mówie, bo moje dwie psiny doświadczyły "fachowości" wielu z nich (po prosto stado niedouczonych baranów) , a z usług pana Przybyszewskiego na pewno bedziesz zadowolona. W książce telefonicznej znajdziesz numer. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Marek Przybyszewski z Konarzyc to ten weterynarz który mieszka po lewej stronie jadąc od Łomży?I ten sam co ma mastify?
|
|
juz jestesmy po operacji ..... i skarbek odpoczywa.. dzieki wszystkim za rady :)
|
|
Do: buldog_angielski Tak, właśnie to ten. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Demeter Dokładnie Michał R.....Świetny lekarz ale i niesamowity człowiek. Pozdrawiam
|
|
a ja przybyszewskiego nie polecam, dużo kasy ci pójdzie leczył kiedyś mojego doga de bordeaux,szczepionkami sprowadzanymi z zagranicy i nic nie wyszło, mam teraz sukę b. angielskiego, która jest pod opieką p. wojtka z krótkiej i jestem zadowolona, właśnie spodziewa się szczeniąt pod jego opieką. jeśli ktoś się pozna to wyleczy a jak nie to nawet specjalista nie pomoże, każdy przypadek jest inny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |