Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż miejska i ich fotoradar |
łapanka na szosie zambrowskiej zaraz za znakiem ograniczenia prędkości do 30km/h ( autobusy szybciej tamtędy jeżdzą ) to chyba lekka przesada, jechałem spokojnie niecałe 60 i za co ja mam teraz płacić!? Przesadzają "zgrywusy"!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż miejska i ich fotoradar |
a o której ten fotoradar był?
|
|
Re: Straż mio ejska i ich fotoradar |
bo ja tamtędy jechałam ale nic nie widziałam
|
|
powinni ustawić go u siebie w przedpokoju
|
|
między ok 12 stał :/
|
|
Oni poprostu zabawe maja i ustawiaja sie w takich miejscach zeby złapac kilka osob orzy okazji zabunkruja sie za czyms. Ale czy o to chodzi ? Powienien byc ustawiony aby kazdy go widział i zwalniał !!
|
|
fakt ze przeginaja ale robiac prawo jazdy mielismy swiadomosc tego ze przepisy trzeba przestrzegac i mozemy miec pretensje tylko do samych siebie! Ja nikogo nie bronie bo dla mnie ich zahcowanie to zwykle skurwysynstwo!!
|
|
przepisy sa od tego zeby je przestrzegac inni sa od tego by je egzekwowano za to biorą pieniadze. a ze niektore sa glopie to trzeba zmienic przepisy a nie nazekac na tych co pilnuja ich przestrzegania
|
|
zasady są poto żeby je łamać
|
|
Bardzo dobrze, że ktoś chce uczyć kierowców kultury jazdy i przestrzegania ograniczeń prędkości. Dopóki straż miejska nie zaczeła ustawiać swego fotoradaru na Poznańskiej - kierowcy pomimo ograniczenia do 40 km pędzili tym odcinkiem (pomiędzy wiaduktem, a Woj. Polskiego) ile się dało. Policja miała to w d... - jeśli już stali z radarem, to albo niedaleko mostku, albo przy meblach, dopiero teraz kierowcy jeżdżą wolniej, a piesi chodzący wzdłuż Poznańskiej są nieco bezpieczniejsi. Koledzy i koleżanki kierowcy! Jeśli na Szosie Zambrowskiej są znaki ograniczające prędkość - to należy się do tego stosować i tyle. Próżne jest wasze pisanie czy to konieczne, czy nie. Zanim naciśniecie na pedał gazu - pomyślcie o pieszych i o innych uczestnikach ruchu drogowego.
|
|
wieśmin juz ja ciebie widze jak jedziesz Szosa Zambrowska 30km/h. Przepisy sa i trzeba ich przestrzegac ale jak napisał Ja jak Ja takie zachowanie to zwykłe sku.....
|
|
Jeżdżę Poznańską bardzo często.Teraz zawsze mam przy sobie aparat fot. To z tego względu,że jak kilka razy zauważyłem że jak stoi radar,to samochód Straży Miejskiej stał między ulicą a chodnikiem,a co jest między ulicą a chodnikiem?Trawnik.Mam nadzieję że kiedyś trafię a wtedy postaram się żeby zobaczyło takie zdjęcie kilka odpowiednich osób!!! br1
|
|
niestety u nas nie stosuje się pouczeń tylko od razu mandaty... psie mózgi i ich przydupasów znaczy się strażników nie dopuszczają tego do swoich pustych głów... np w Niemczech policja jest od pomagania ludziom i chłopaki to rozumieją a u nas ehhh. szkoda gadać bo każdy wie jak jest jak próbował mandat zamienić na upomnienie hehe.... bigi2004
|
|
Znaki drogowe , miedzy innymi z ograniczeniami prędkości maja sens tylko wtedy kiedy bedzie respektowane ich przestrzeganie. Jak zobaczyłem ograniczenie do "30" zdziwiłem się, ale noga z gazu, delikatnie hamulec i na liczniku było "30". Natychmiast zostałem "otrąbiony" za przestrzeganie przepisów. Myslę że wystapiły przesłanki do zastosowania takiego a nie innego oznakowania na czas robót. Nie jestem specjalistą od bezpieczeństwa w ruchu drogowym i nie mnie oceniać decyzję ludzi kompetentnych w tym zakresie. Moim obowiazkiej jest przestrzeganie zachowań określanych przez oznakowanie. Podatki płacę w tym celu m.in. aby służby do tego powołane egzekwowały określone zachowania. bigi2004, strażnicy nie maja pustych głów, im po prostu za to płacimy, aby nie rozumieli ttwoich tłumaczeń. A jak juz niemcy wspomniałeś to tam straznicy moga bawić się w pouczenia. Po prostu jak Niemiec widzi naruszenie jakiegokolwiek przepisu to łapie za telefon i melduje natychmiast odpowiednim służbom. W sytuacji permamnentnej inwigilacji ich strażnicy moga sobie na pouczenia pozwolić., patusia92 - przepisy nistety są po to aby je przestrzegać. Przepisy są przyjętą, powszchnie akceptowaną normą zachowań, jeśli byłoby zgodnie z postawą afirmowaną w Twoim poście, prawdopodobnie nie wyszłabyć z ufortfikowanego mieszkania bez uzbrojonej ochrony. Podatki płacimy między innymi po to aby normy zachowań były przestrzegane. (........)
|
|
patusiaa92: "zasady są poto żeby je łamać" No to powodzenia w zyciu, gdzie nie ma zasad...
|
|
Panowie Straznicy powinni zmienic miejsce swojego postoju bo juz jest oklepane!!! Wogole nie widac tego fotoradaru i prywatnego samochodu jednego ze Straznikow Miejskich ktory słuzy za miejsce OBSERWACJI Z UKRYCIA ! HA HA HA HA..... Pozdrawiam: Grey
|
|
nie jest oklepane...skoro ludzie ciagle daja sie zlapac ? jezeli sa roboty drogowe to chyba proste, ze bedzie 30 a nie 100...zalisz sie ze mandat dostales za nadmierna predkosc? kogo to interesuje! trzeba bylo wolniej jechac...i skoro napisales ze 30 km/h to widziales znak...nie bylo, ze go nie widziales, czy niewodoczny byl... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Na szosie do Mężenina przy działkach pracowniczych stoi znak ograniczenia do 40km/h ( a przynajmniej stał w ubiegłym roku) . W lato zrozumiałym jest ograniczenie prędkości ale w zimie? Rozumiem, nikt nie będzie zdejmował znaku na okres zimy. Ale dla naszej straży miejskiej to było doskonałe miejsce na zimowe "polowania". Tak więc nie oczekujmy od nich by rozstawiali się tam gdzie potrzebne jest "uspokojenie" niepokornych kierowców ale tam gdzie stoją znaki ograniczenia i najlepiej takie do 30-40km/h. W końcu muszą mieć wyniki.
|
|
"łapanka na szosie zambrowskiej zaraz za znakiem ograniczenia prędkości do 30km/h ( autobusy szybciej tamtędy jeżdzą ) to chyba lekka przesada, jechałem spokojnie niecałe 60 i za co ja mam teraz płacić!?" Łapanki sa dla idiotow nie znajacych sposobu na zastosowanie sie do przepisow. Jak ktos nie zna sposobu na wcisniecie hamulca to metoda pedagogiczna -kara -pomoze mu wyciagnac wnioski. Skoro widzisz 30 w kolku to znaczy nacisnij hamulec az ta wskazoweczka w tym dziwnym kółeczku za kierownica dojdzie do znaczka ktory wyglada podobnie. Juz rozumiesz? Brawo! Wlasnie pojales jedna z zasad ruchu drogowego! Jak jest 30 to jest to po to, zeby albo jechac 30 albo szukac okazji do idiotycznego pozbycia sie gotowki. Jak widac niektorzy lubia placic za glupoty. Mozecie sie napinac a i tak bedzie jak bedzie. Albo sie madrze jezdzi albo sie glupio placi. Jak tacy madrzy i tak swietnie wiecie gdzie trzeba jakie znaki stawiac, to szukajcie pracy w inspektoracie drogowym. Zrobicie zawrotna kariere i zarobicie kokosy. W koncu takie nieprzecietnie utalentowane madrosci. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
jak bedziesz jezdzic przepisowo to nie ma sily zeby dostac mandat a jak sie ma za krola szosy i nie sotsuje sie do ograniczen to wybacz, pretensje mozesz miec do siebie a nie do garbatego ze ma dzieci proste tam sa roboty drogowe wiec logiczne jest ze postawili znak z organiczeniem do 30 grey miejsca moze i sa oklepane ale jak widac i tak kierowcy lamią przepisy i tak
|
|
i co chopaki łoki toki juz wam dupy nie ratuje. Ha ha ha brawo starż miejska łomotać potomków roztrząsaczy gnoju ile wlezie. Nasza
|
|
Nasza: wypierdalaj... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
ja tam nikomu zle nie zycze he ale strazy miejskiej nie lubie he i lubic nie bede bo to darmozjady zwykle z wasami ucieszyla by mnie wiadomosc o zlikwidowaniu tego urzedu no wiec na pochybel strazy miejskiej
|
|
kiedyś czytałem, i słyszałem sporo głosów z innych miast polski, szczególnie tej polski ,,A" że lepiej sie im opłacało zrezygnować z usług straży mmiejskiej, i w to miejsce stworzyć dodatkowe kilka etatów w policji. Powód nie jeden, najważniejsze to to większe uprawnienia, i praca również w godzinach nocnych. więc w tych kiedy zdarza sie najwięcej napadów i kradzieży. Nie da się ukryć że straż miejska zajmuje sie tylko zbieraniem kasy, czyli pobieraniem opłat z parkingi i teraz foto radar. Widziałem kiedyś akcję straży miejskiej na bazarze, gdzie to handlarze alkoholem i papierosami wskazywali strażnikowi jakiegoś Rosjanina który przyjechał autokarem, wyszło że pomagali likwidować konkurencję. Swoja droga ciekaw jestem ilu handlarzy alkoholem i papierosami bez akcyzy złapali strażnicy straży, bo proceder kwitnie od lat. Temid
|
|
kiedyś czytałem, i słyszałem sporo głosów z innych miast polski, szczególnie tej polski ,,A" że lepiej sie im opłacało zrezygnować z usług straży mmiejskiej, i w to miejsce stworzyć dodatkowe kilka etatów w policji. Powód nie jeden, najważniejsze to to większe uprawnienia, i praca również w godzinach nocnych. więc w tych kiedy zdarza sie najwięcej napadów i kradzieży. Nie da się ukryć że straż miejska zajmuje sie tylko zbieraniem kasy, czyli pobieraniem opłat z parkingi i teraz foto radar. Widziałem kiedyś akcję straży miejskiej na bazarze, gdzie to handlarze alkoholem i papierosami wskazywali strażnikowi jakiegoś Rosjanina który przyjechał autokarem, wyszło że pomagali likwidować konkurencję. Swoja droga ciekaw jestem ilu handlarzy alkoholem i papierosami bez akcyzy złapali strażnicy straży, bo proceder kwitnie od lat. Temid
|
|
Nasza: racja
|
|
buahaha, kretynki, pustoglowe powymacze swinskich koryt!!
|
|
Heee śmieszni jesteście. Macie pretensje o to, że dostajecie mandaty za ŁAMANIE PRZEPISÓW? A czego wy się spodziewaliście? Jeśli stoi znak z ograniczem prędkości to trzeba zwolnić. Straż miejska tych znaków nie ustawiała.
|
|
niestety,trzeba zwalniać.... . co zrobić. szkoda kasy i prawka ewentualnie. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
dlaczego czepiasz sie do nas? jak zdales prawko ze nie znasz znakow, nie wiesz co oznaczaja i co grozi za ich zlamanie, za kartofle zdawales? lamiesz przepisy placisz
|
|
no Wy sie pewnie spodziewacie, ze ***** pochwale dostaniecie za lamanie przepisow? co za kraj...ciemnogrod ***** i nic wiecej...moze ludzie beda bardziej cywilizowani niz teraz...i zrozumieja, ze przepisy sa wlasnie dla nich, a nie przeciwko nim! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Byłem przy tym radarze około godziny:) nudziło się w szkole:PP oczywiście robił fotki :) flesz czerwony :) łapał od około 50-60 a więc 20-30 za dużo. Zrobił kilka fotek przy mnie :) hahaha nawet maluszek się załapał na cyfróweczke :DD ale większość fotke to rejestracja BLM & BKL a więc widać co i jak. Pretensje można mieć jedynie do siebie że sie nie jeździ przepisowo lub że się nie kupiła radia CB :)) hmmm siedzieli w AUDI 80 a więc sądze że jeszcze kilka takich dni i będzie AUDI 100 :)
|
|
ale jestes smieszny z tym audi 100... moze a8? proste, ze 20.30 bo od 21 sie zaczyna mandat... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Zamiast pilnować porządku , przejmują rolę policji. Totalne nieporozumienie , czas z tym coś zrobić .
|
|
niestety tu juz role do spelnienia maja nasi politycy...ale jedno jest pewne...bynajmniej dla mnie, ze straz jest potrzebna ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ja rozumiem że trzeba zwolnić jeśli są prowadzone na drodze roboty, ale jeśli (a tak często bywa) drogowiec pije herbatke lub coś mocniejszego za winklem a na drodze się nic nie dzieje to po co zwalniac. wtedy znak ograniczenia prędkości nie ma sensu. A co do łapanek na radar mnie kiedyś złapali miałem 120 na 60 dostalem 500zł i 10ptk ale na drodze było pusto to było po 1 w nocy i na takim zadupiu. CHWDSM
|
|
Scorpion87 czym Ty się dziecko chwalisz, powinieneś się tego wstydzić. A może jesteś z tego jeszcze dumny?
|
|
Za co masz placic ?? za złamanie przepisów. łamiąc przepisy podejmujesz ryzyko ze jak cie zalapia bedziesz placic. NIe chcesz płacić jedz przepisowo. Masz pieniadze na manadaty mozesz łamać przepisy. Sie buwersujes że raz zostales zlapany. Pomysl ile wykroczen popelniasz za ktore nie ponosisz kary?? Wiec nie wiem na co nazekasz... Niektore przepisy sa glupie ale trzeba ich przestrzegac... Tak jak bys sie tłumaczył że zabiłeś bo to był zły czlowiek... Liczy sie sam fakt a czemu i jak nagieles prawo nikogo nie obchodzi. Dla mnie za malo jest kontroli na polskich drogach wyłapynawe jest 1 na 1000000 przewinien Im wiecej kontroli tym bezpiezcniej na drogach 100% poparcia dla działan strazy miejskiej Jezeli byloby wylapanek kazde przekroczenie przepisow nikt by poprostu nie ryzykowal. Jezeli natomias wiekszosc przechodzi plazem to ludzie sie wielce obruszaja ze złapia ich raz na milion popelnionych wykroczen. Pewnie jak za polskim kierowca jezdzilby caly dzien samochod policyjny to i 100 ptk by bylo malo :p Pozdrawiam i wiecej myslenia mniej krzyczenia
|
|
"radar mnie kiedyś złapali miałem 120 na 60 dostalem 500zł i 10ptk ale na drodze było pusto" - jak w twojej glowie! tylko szkoda idioto, ze wcale ci prawka nie zabrali kretynie...moze wtedy bys cos zrozumial, a sie chwali, ze staremu 5 baniek z portfela wzial... a to okreslenie na samym koncu...to moze nawet nie bede komentowal...jeszcze z siebie wyjde...a tego bym nie chcial, poprostu powiem- jestes glupi! i zapisz sobie to w zeszycie 100 razy! _M_L_ - popieram:) "Tak jak bys sie tłumaczył że zabiłeś bo to był zły czlowiek..." - od dzis przez przejscia bede przelatywal:D jeszcze mnie co "puknie":D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zły_człowiek. Ja sie buraku nie chwale. poprostu uwazam ze na wiochach przy trasie w nocy zwalnianie do 60km/h jest absurdem. A mandat zaplacilem sam i nie pierdoll ze wyciagnelem staremu bo mnie nie znasz prowincjonalny wieśniaku
|
|
Na forum wszyscy jestescie tacy mądrzy i odważni. Potraficie kogoś wyzwać ale ciekawe czy twarzą w twarz zły_człowiek miałby mi tyle do powiedzenia
|
|
jeszcze raz chcę podkreślić , każdy kto robi cokolwiek w celu eliminacji z drogi potomków rozstrząsaczy gnoju zasługuje na wielki szacunek i jego jakiekolwiek funkcjonowanie w tym zakresie nie podlega jakiejkolwiek ocenie. Tylko potomkowie rostrząsaczy gnoju pienię się na widok pracy ludzi profesjonalnie zajmujących się poprawą stanu bezpieczeństwa na drogach. Każdy post napisany przez ludzi z tego kręgu winień natychmiast trafiać do kosza jako beznadziejny wytwór gnojowo wyścigowej uposledzonej umysłowości. Nasza
|
|
Scorpion87<-- odezwal sie...miastowy! ja mieszkam w miescie...nie wiem jak ty...a wlasnie tam moze jest potrzebne? nie pomyslales, ze slaba widocznosc moze byc w takich miejscach? No zgadza sie...nie znam cie...i mam nadzieje, ze takiej przyjemnosci nie zaznam... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Uwierz nie chciałbys mnie poznać a widoczność wiedziałem jaka jest bo nie raz tamtędy jeździłem. Wieś może z 200m ale ograniczenie jest
|
|
Moja propozycja to kupić jeszcze z 10 fotoradarów , zatrudnić jeszcze 10 strażników miejskich , rozstawić ich po wszystkich krzakach gdzie jeszcze jakiekolwiek są i ogłosić o sukcesie we wszystkich mediach.
|
|
A i jeszcze jedno może nie jechałbym tyle jakimś gruchotem ale w aucie w którym dostałem mandat były wszystkie systemy bezpieczeństwa jakie człowiek umieśćił w jednym aucie chodzi mi tutaj między innymi o system night vision słyszłeś o czyms takim i gdzi je instalowano.
|
|
Scorpion87 za bardzo ufasz tej niby nie zawodnej technice. Gdyby chodziło tylko o Twoje życie , Twoja sprawa , ale nie jesteś sam na drogach , myśl o innych. No oświeć nas co to takiego i gdzie to cudo instalują.
|
|
te systemy bezpieczenstwa...to co maja wspolnego z tym jak kogos zabijesz? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Night vision to system wykorzystujący kamerę na podczerwień. W nocy gdy system jest włączony na monitorze wyświetla ci się trasa widzisz że coś np sie porusza dużo wcześniej niż zobaczyłoby to twoje oko normalnie. system ten instaluja niestety tylko w samochodach z wyższej pólki BMW 5 i 7 Mercedes klasy S itp. Zwykłe auto nie umywają sie do np takiego mercedesa pod wieloma względami np. droga hamowania. Więc bardziej niebezpieczna jest jazda zdezelowanym Fiatem 70km/h niż właśnie takim mercedesem 120.
|
|
nie koniecznie... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
To po co kierowca w taki aucie . Siadaj chłopie z tyłu i duś panienkę
|
|
dokladnie haha ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
co niekoniecznie?
|
|
Scorpion87 ale co niekoniecznie system bezpieczęństwa nie pozwala na panienki.
|
|
Powtarzam po raz kolejny: Albo sie madrze jezdzi albo sie glupio placi. Jak ktos jest debilem to bedzie placil... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
no wlasnie o to chodzi...pojedzie raz, drugi, trzeci i juz prawka nie bedzie i dodadkowych funduszy na benzynke.. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
loosac i zły_człowiek. Jak długo macie prawo jazdy macie jakieś punkty karne płaciliście jakiś mandat.
|
|
Zły_człowiek ty raczej prawka nie masz bo jak byś miał nie pisałbyś "ale jestes smieszny z tym audi 100... moze a8? proste, ze 20.30 bo od 21 sie zaczyna mandat..." Gówno sie w tym temacie znasz a sie wypowiadasz. Mandat dostaniesz za Przekroczenie dopuszczalnej prędkości do 10 km/h to jest 50zł. Więc lepiej jeździj dalej rowerem może nim mandatu nie dostaniesz
|
|
do Scorpion87 w samochodzie przede wszystkim liczy sie kierowca, ale moge sie mylic... systemy systemami a znaki ograniczenia predkosci po cos tam sa ale tu tez moge sie mylic... mam prawo jazdy od niedawna nie mam jeszcze zadnego mandatu zadnych punktow nie dostalam nawet upomnienia i teraz nie wiem czy to ze mna cos jest nie tak czy z toba dobra, masz te swoje kosmiczne systemy w samochodzie o ktorych my zwykli ludzie nie mamy pojecia ale powiedz mi jak jedziesz 200 albo i lepiej, bo pewnie dzieki innym systemom o ktorych jeszcze nie slyszalam, mozesz jechac szybciej to jesli spadnie ci cos z gory np z drzewa(odchodzimy tu od znakow ograniczenia predkosci i strazy miejskiej)wiec jak spadnie galaz czy ptak czy cokolwiek to co zrobia te systemy i co zrobisz ty? pytam poniewaz zaciekawil mnie twoj tok myslenia,panie kierowco, i zbytnie poleganie na "wysoko zaawansowanej"technologii samochodowej i jeszcze jedno czym sa te twoje zaawansowane madrzejsze od smiertelnikow"systemy" o ktorych tyle tu mowisz wobec zwyklego radaru i kilku dzielnych(aczkolwiek smiertelnych) straznikow miejskich, ktorzy mimo "tych systemow" sa w stanie wlepic ci mandat?? i dlaczego nie pojdziesz po rozum do glowy i nie zwolnisz tam gdzie trzeba ? ps jesli ktos wyczuwa podtekst ironiczny w mojej wypowiedzi to ma racje
|
|
do justine: Właśnie masz prawko od niedawna wiec jeszcze nie wiele masz doświadczenia. Czy ja pisałem że jeżdże 200km/h chyba nie. ja prawo jazdy mam już 7 lat i co nie co już przejeździłem. czy ja pisałem że polegam tylko na systemach bezpieczeństwa też nie. Tylko pisałem że przez te systemy które mam widzę więcej niż kierowca w samochodzie klasy średniej. Mogę też szybciej wyhamować z danej prędkości. Nie robisz tyle kilometrów co ja więc możesz sobie pozwolić na 100% przepisową jazdę. Poczytaj sobie o tym aucie o którym pisałem to zrozumiesz o co mi chodziło.
|
|
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.engadget.com/media/2006/02/SP32-20050927-092720.jpg&imgrefurl=http://www.engadget.com/2006/02/02/new-mercedes-s-class-rocks-night-view-assist/&h=318&w=425&sz=31&tbnid=jC4YyDDNyoRvrM:&tbnh=94&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3Dmercedes%2Bs%26um%3D1&start=2&sa=X&oi=images&ct=image&cd=2 Zobacz ten obazek to jest właśnie night vision lub night viev zależy od marki auta.
|
|
http://www.autocentrum.pl/go/338__strona__2__0__5__945619363__18__1021__2__2__1.html Przeczytaj tez to nim sie wypowiesz
|
|
8 lat to malo?? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
8 lat to ty może masz a na pewno twój umysł
|
|
jestes chory? mam w dupie co o mnie myslisz...chyba ja wiem o sobie wiecej...niz ty! no widze, ze wszyscy sie gowno znaja...tylko ty jestes tutaj madry...specjalista sie znalazl... a za 10 jest od 20 zl...a nie 50...no wybacz...zwracam honor...w tym to akurat jestes specjalista... ja akurat nigdy mandatu nie mialem, ale nie mowie, ze miec nie bede ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
nie uważam sie za alfe i omege ale na ten temat mam cos do powiedzenia
|
|
no oczywiscie...od tego jest forum...nie tylko to, ale ogolnie fora maja to do tego, ze osoby uczestniczace w nim...poprostu sie kłócą ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
I w tym wszystkim radary są najlepsze kara za przewinienie to rzecz oczywista, ale najlepiej maszynkę postawić i co dalej... (siedzieć i pierdzić w stołek). Łomżyńskie służby miejskie tylko to potrafią, a jeśli macie problem by do nich się zwrócić, to bardzo proszę. Spróbujcie się skontaktować, czy ktoś wogóle zareaguje (tel. 215 67 56), Ciekawe, co by było, jeśli każdy podatnik, którego oni wykorzystują by ich olał tak jak oni to robią. Może nie maja dodatkowych funduszy by otworzyć biuro i zatrudnić sekretarkę, ale jeśli mają pracować w ten sposób to ich praca jest dla mnie bezsensem. Może czas na redukcję etatów i powyrywać chwasty....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |