Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwo Łomża :-) |
"Łomża – piwo o smaku torfowiska niskiego z Doliny Rospudy, potęgowanym jeszcze szmaragdowym kolorem butelki. Najczęściej kupowane z powodu braku Żubra. Dobre piwo na niedzielne popołudniowe spotkanie z chłopakami za sklepem, aczkolwiek z jedną wadą: nie wiadomo co zrobić z bezzwrotnymi butelkami. Podsumowując: ból głowy ekologa." http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%81om%C5%BCa_%28piwo%29 :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwo Łomża :-) |
Tekst pod hasłem "Białystok" też jest niezły :) Dość stare, ale może nie każdy zna. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Bardzo dobre piwo... Choć przyznaje się, że na jakiś czas przerzuciłem się na inne marki żeby odpocząć od naszego rodzimego trunku. Czyżby aż tak się zepsuło przez te pół roku:( DRAMAT!!!!
|
|
zepsuło sie strasznie od kiedy wprowadzili metalowe puszki bleeeeeeeeee
|
|
a ja i tak wam powiem ze najlepsze piweczko jakie istnieje to ........... DEBOWE :P
|
|
napewne lepsze było w plasticowych i papierowych.. albo drewnianych ;) ! co?
|
|
Ja panowie piłem wiele piw... i powiem jedno. Najlepszy jest ŻYWIEC. Nie ważne przy tym, czy w puszcze, czy nie. Kto się ze mną nie zgodzi, ten nie ma racji! :-) Dochodzi do tego piękny profilowany kształt puszki :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Aha, właśnie je sączę :) Zdrówko! Miałem wypić przy super kinie, ale co tam :-) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
lol
|
|
Ja w przeciwieństwie do markaca piłem zawsze używki jednego producenta: Łomża. Uważam je za doskonały wyrób. Jest coś takiego w rankingach produktów jak: jakość/cena. Uważam, że w takim rankingu nasze piwo bije wszystkie powszechnie nam znane. Trudno powiedzieć co będzie po przejęciu koncernu przez duńczyków. Śmiem zakładać: jak oni nam (naszym łomżyńskim pracownikom) - tak my im. Chcą zwiększać rentowność (czyt. zyski) zwalnianiem naszych bliskich, sąsiadów... krótko mówiąc łomżyniaków ?? Jeżeli zaczną zwalniać pracowników to jestem pewien, że szybko zaczną tracić lokalny rynek. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
gdzie moderator że toleruje takiego idiote
|
|
chodzi o P@wcio
|
|
Specjal czarny, niestety w lomzy trudno dostepny ;/
|
|
Peter masz u mnie piwo, oczywiście łomżyńskie, wreszcie rozsądny głos w sprawie browaru, nie to co Jan Serce.
|
|
Zyncio P@wcio ma racje !!!!! Lomża górą Export , Grantat, mocne . Czasami tesz jestdobry Lech no bo przy Lechu bedzie sie dziaŁo OOO
|
|
Od kąd Duńczycy przejeli PEPEES piwo zaltuje duńskimi sikami.... nie kupuje juz tego badziewia, a będzie jeszcze gorzej zobaczycie
|
|
ŁOMŻa NOCNE tylko i zawsze małe , szkoda że nie ma 0.5 buteli
|
|
jest mocne w puszce 0,5 jak paietam to jeszce w wakacje bylo:D
|
|
Tylko i wyłącznie butelkowe - MOCNE ŁOMŻA.
|
|
Zubr wyrób alkocholo podobny zalatujący moczem krówek z Białowieży z delikatnym posmakiem sliedzia solonego.
|
|
"ŁOMŻa NOCNE tylko i zawsze małe , szkoda że nie ma 0.5 buteli" Jest jak najbardziej, ale niestety tylko w USA spotkałem. W Polsce nigdzie nie mogę znaleźć :/
|
|
SxxxK- brawo za postawę... Łomża mocna faktycznie najlesza
|
|
Zywiec to siki, wiwat Okocim Mocne i Palone. :] -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |