Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Weterynarz czynny w niedzielę |
Witam, podpowiedzcie mi proszę, czy w Łomży jest weterynarz, który przyjmuje w niedzielę? Chodzi o zrobienie psu zastrzyku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Weterynarz czynny w niedzielę |
Miałam kiedyś taką sytuację że musiałam skontaktować się z weterynarzem,bo coś działo się z moim psem,była sobota ok godz.19 Więc pojechałam na Wojska Polskiego do Pro Plan(bo tylko tam była informacja że czynne całą dobe w nagłych wypadkach) ale niestety byłam zbyta wyjaśnieniami że lekarzy nie ma bo są na weselu.... że będą przyjmowali dopiero w poniedziałek ;/ Musisz chyba umówić się indywidualnie,jeśli zastrzyk ma być zrobiony w niedzielę. o O o o O o O o O O O o o O
|
|
24 godziny na dobę przyjmuje weterynarz Oładachowski na ul. Wojska Polskiego obok kościoła pw. św Brunona i na przeciwko sklepu ogrodniczego POLECAM
|
|
no właśnie o tym mówię....ale 24/24 to oni nie pracują....;/
|
|
Zawsze lekarz na Wojska Polskiego wyznaczał na 11-tą na antybiotyk i sam przychodził. Trzeba w sobotę tam zadzwonić i się upewnić czy się coś nie zmieniło.
|
|
Moją kotkę potrącił samochód, bardzo cierpiała, więc pojechałem na Wojska Polskiego i usłyszałem, że oni też chcą mieć wolne i żeby nie zawracać im głowy, bo w tej chwili są na weselu. Więc zmieniłem weterynarza. Bez problemu było na Krótkiej, kotka została zbadana od razu.
|
|
paweł1621 napisał(a): > Moją kotkę potrącił samochód, bardzo cierpiała, więc pojechałem > na Wojska Polskiego i usłyszałem, że oni też chcą mieć wolne i > żeby nie zawracać im głowy, bo w tej chwili są na weselu. Więc > zmieniłem weterynarza. Bez problemu było na Krótkiej, kotka > została zbadana od razu. paweł1621 przypadkiem nie było to w tym samym czasie co i ja byłam ze swoim psem?Wtedy też przyjechało dwóch chłopaków z kotką/kotem w bardzo ciężkim stanie,potrącił ją samochód
|
|
Tak to było pewnie wtedy, niestety musiałem ją uspać,ale pomoc otrzymałem u Karpińskiego bez najmniejszego problemu.
|
|
Tak mi przykro ;( Z tego co pamiętam była w ciężkim stanie,dobrze że skróciłeś jej cierpienia. Kończąc wątek,ja pojechałam do Konarzyc (nawet nie wiem jak się nazywa ten weterynarz) no to stwierdził u mojego psa parwowirozę ,naszprycował go surowicą i innym świństwem,ja mu zaufałam,a pies był zdrowy jak ryba...od tamtego czasu trzymam się jednego weterynarza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |