czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Coraz więcej dyskontów w Łomży

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13678
Jestem pod wrażeniem! W końcu do kogoś dotarło?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Coraz więcej dyskontów w Łomży

No, codziennie do innego będziesz chodził towar oglądać...

moze radni licza na to ze ktos im posmaruje he

ale tylko tak mi sie wydaje, zeby nie bylo ze kogos oskarzam

Nie rozumiem skąd taka euforia ;) Na początku będziesz się cieszył, a później narzekał czemu takie wysokie ceny ;) A i pomyśl co się tam z wędlinami dzieje ;) Zobaczymy jak długo potrwa wasza euforia ;) No chyba, że lubisz tylko i wyłącznie patrzeć...

Nie ,pewwnie lepiej kupczykom z ludzi zdzierac.Pojedzie taki do hipermarketu kupi towar i to samo wstawia u siebie.To jest alternatywa dla ludzi mniej zamożnych.A ci co są przeciw to sami pójda sami kupować.

...nie rozumiem skąd te negatywne opinie na forum...chyba sami kupcy tu przesiadują...z punktu widzenia każdego zwykłego klienta im większy wybór tym lepiej...a konkurencja jest pozytywnym zjawiskiem...

H*** z tymi sklepikami kurde to nie wieś że ludzie całysz czas będo w jednym małym sklepkiu kupywać niestety czas leci miasto się rozwija i zapotrzebowania klijenta są coraz większe takie jest życie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org