wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nasza-klasa

czy wam tez ten portal strasznie wolno chodzi?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nasza-klasa

czasami

wolno, a szczegolnie wieczorem

wczoraj około 00:30 ruszył strasznie z kopyta, i tak do rana, do około 9 chodził jak brzytwa :)

W dzisiejszej gazecie POLSKA jest artykuł na temat tego portalu. Od 8 stycznia ma chodzić idealnie, po prostu jest tak wielu ludzi wchodzących , że to co obecnie jest nie wyrabia. Twórcy przed rokiem nie spodziewali się milinów uczniów i teraz pracują nad modernizację. W tej chwili jest na serwerze za granicą, jak zostanie przeniesiony chyba do Wrocławia, bedzie idealny. Myślę, że trzeba dać młodym ludziom trochę czasu na modernizację i jakoś wytrzymać obecne przeciążenia. Ja też wchodzę w nocy lub rano, ale jakoś daję sobie radę! Wpisujcie się!

Wieczorem jest naprawdę ciężko się tam dostać.Oby do stycznia...

...świetny pomysł z tym portalem...wcześnie rano da się jeszcze coś przejrzeć...niestety później 3 mln użytkowników robią swoje...

podoba mi się ten poirtal, o by tylko nie spadł na psy tak jak =fotka.pl= ,totalne kurestwo i łachmaństwo

A to link do profilu Brunona Sraczyńskiego, vice naszego miasta... http://nasza-klasa.pl/profile/3697089
Jestem pewien że portal ten zejdzie na psy, bo już co poniektórym się chyba pomylił ze stroną randkową. I jeszcze te znajomości, niektórzy chyba za punkt honoru obrali sobie bicie jakichś rekordów w ich liczbie.

A mnie najbardziej wkurzają niedojrzali psychicznie ludzie, którzy zaśmiecają portal zdjęciami i informacjami o znanych "gwiazdach" i bzdurnych osobowościach typu Doda, serduszko szczęścia, Mikołaj... Po co się tym zajmować? Żeby tylko nabijać sobie szybko konto z jak największą liczbą znajomych? Dziecinne to!!!

Janek- przestań zaśmiecać forum swoimi postami w tym roku to będzie OK! A portal jest super sporo znajomych znalazłem, z którymi kontakt się urwał, jak szkołę kończyłem to nie było jeszcze internetu, ani telefonów komórkowych, jedynie poczta polska i telekomunikacja

a ja juz dosyc!! czekam na maila zwrotnego!...mam tego dosyc!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

skecz schyl się do miecza:)

No i czym się tak podniecacie? I tak 95% piszących może w profilu tamtej strony wpisać zaledwie jedną szkołę. Słucham zgłoszeń osób, które skończyły jakąś inną szkołę poza podstawową. Kto pierwszy?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Hehe, czemu sam sie nie zglosiles jako pierwszy? ;)

Sorki Dran. Zgłaszam się jako pierwszy. Ino SP nr 4. Kto następny ?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Ja mam w profilu 5, wiec mi sie portal przyda;) Zlapalem kontakt z ludzmi, z ktorymi sie nie widzialem ladnych pare lat. Jak konczylem szkole srednia to tez internet raczkowal, podobnie jak komorki. Bez takiego serwisu wiekszosci tych osob raczej bym predko nie znalazl. Zreszta o czym tu dyskutowac, ilosc uzytkownikow pokazuje, ze trafili z pomyslem. Jeszcze jak sie przeniosa na szybsze serwery to bedzie calkiem dobrze.

ponoć wpieli się już w swoje serwery, ale kicha dalej...

fajna stronka ale wolno chodzi

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

dobry pomysł realizacja powinna też być dobra
pozdrawiam

Portal ciekawy choc wg mnie zadna nowosc. grono.net istnieje juz od tylu lat i jest jak narazie potego w zestawieniu z nasza-klasa. Choc prztyznam sie bez bicia, ze znalazlem swoich dawnych znajomych z ktorymi dano chcialem sie zlapac a jakos niemialem mozliwosc :)

...tru, tru...

Unimil sobie zycie

Portal ciekawy choc wg mnie zadna nowosc. grono.net istnieje juz od tylu lat i jest jak narazie potego w zestawieniu z nasza-klasa. Choc prztyznam sie bez bicia, ze znalazlem swoich dawnych znajomych z ktorymi dawno chcialem sie zlapac a jakos nie mialem mozliwosc :)

...tru, tru...

Unimil sobie zycie

Nie nowosc, bo portale spolecznosciowe istnieja od jakiegos czasu. Grono tez nie bylo pierwsze przeciez. Akurat miedzy tymi serwisami jest jedna wazna roznica. Grono jest na zaproszenia. Do nasza-klasa.pl moze dopisac sie kazdy i to jest wazne, bo inaczej ten portal nie mialby racji bytu. Poza tym daje mozliwosc szybkiego stworzenia grup znajomych, czego nie ma na Gronie. Tzn. teraz juz jest, bo sciagneli. Ja na gronie odnalazlem o wiele mniej znajomych niz w naszej-klasie.

Grono to dla mnie żenada i już jest w tyle za naszą klasą pod względem ilości uczestników. Grono robi teraz za portal randkowy, taka jest prawda, mam nadzieje że tak się nie stanie z NK.

Dran masz racje zgadzam sie ze wszystkim co napisales zastanawiam sie tylko jak dlugo NK nie stanie sie identyczne z gronem. Choc przyznam sie sie ze teraz zdecydowanie czesciej sprawdzam NK niz grono :)

pzdr

...tru, tru...

Unimil sobie zycie

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

lol napracowales sie z tym zdjeciem...ktory to ty?ten w rozowej bluzce?hihi pzdr

to w necie bylo...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org