Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3w1 co z tą Łomżą |
1.Witam, mam pytanie bo nie wiem czy mnie uszy ni mylą? Według mnie na święta ma zostać otwarty tak długo budowany i wyczekiwany sklep kaufland obok stokrotki Rozwińcie to.... 2. Stok narciarski w Rybnie. Były narty już ich nie ma. Otórz ów stok był usytułowany na terenie parku narodowego co podobno według jakigoś mądrali przeszkadzało turystom spokojnie podziwiać i napawać się widokami ptaszków. Przypominam Wam - wszystkim mondralom, że to właśnie dzięki tej nartostradzie turyści tam przyjeżdzali i zostawial pieniądze. Bo nie sądze żeby ktoś teraz tam przyjechał i podziwiał ptaszki i piękny widok. Panie Jankoski niech Pan się nie poddaje i walczy o narty pod łomżą A wt jak uważacie?... 3. Co na prezent pod choinkę? Ja polecam coś dla siebie i rodziny któty możesz kupić w POLMARze obok łosia playboy gratis
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3w1 co z tą Łomżą |
ja tylko dwa słowa: wal sie...
|
|
Re: 3w1 co z tą Łomżą |
Jan_Serce kto ci mózg wyprasował? Prostak z ciebie,tylko widły w ręcę i gnój przewracać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |