Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
7 mln PLN do wzięcia ! |
Witam Dzisiaj do wygrania w lotto 7 mln. Co byście zrobili z taką kasą? Czy wyjechalibyście z Łomży, w co byście zainwestowali? A może jakiś szalony pomysł na wydanie tych pieniędzy? Idę zagrać. Może coś trafię - oby tylko nie kulą w płot.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 7 mln PLN do wzięcia ! |
|
JUŻ ZAGRAŁEM i bez względu na to czy wygram czy nie zostaję w Łomży ;)
|
|
W Łomży też można dobrze zainwestować... Pozdrawiam
|
|
Zara ide zagrać. Jak wygram to się podzielę. po 100 tys. dla pierwszych 7 osób które się zgłoszą, jeśłi zgarnę 7 baniek. I mówie poważnie!!!!!!!
|
|
Pilot Pirx: zgłaszam się! ;-P Pozdrawiam
|
|
ja też się zgłaszam
|
|
Pilot Pirx może mi odpalisz stówkę bo nie wygrałem :) no ale jak się własnymi rękami nie zapracuje to nikt nie da. Chciałbym móc zarobić taką kaaaaasę własnymi rękami.
|
|
Rękoma nigdy nie zarobisz , na takie pieniądze jedynie można zapracować głową i do tego bardzo tęgą. Przyda się też odpowiedni charakter , przepraszam charakterek.
|
|
To się i ja zgłoszę :-) No nie wiem... dziś to bardziej znajomości i kombinacje, niż praca umysłowa... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
qrwa!!! trójka!!! byłem blisko :))))))
|
|
...a mi spokojnie wystarczylaby jedna bańka...no najwyzej dwie, ponoc kasa robi ludziom wode z mozgu, wiec po co prowokowac los?:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |