Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podróba 4lomza |
Dość niedawno natknełem się na 4bialystok.pl i wydaje mi się to conajmniej podejrzane ponieważ wydają nawet swoją gazetkę - coś na wzór naszej bezcennej. Czyżby ludzie ze wschodu nie posiadali własnej inwencji twórczej i musieli korzystać z istniejących pomysłów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podróba 4lomza |
Złodzieje!!!!!
|
|
S***syny
|
|
sledzie j*ebane
|
|
U nas jest Napisz donos a u nich złóż Donos to plagiat jak te feele
|
|
Co się tak oburzacie? Dobre wzorce należy powielać ;D Baner mają świetny :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
jaga szmata !!! jebać śledzi!!
|
|
spokojnie ! :/
|
|
nie no Białystok ma tylko trzy plusy: mam tam kolegę, wójka i jeden plus o którym nie powiem
|
|
Nie spodziewaliście sie chyba od śledzi inwencji twórczej, czy choćby drobiny czci i honoru. Śledzie umieją wszystko popsuć. Był czas trzeba nam było wiać,anie trzymac się kurczowo Podlasia.
|
|
...spokojnie...a może nasz wydawca bezcennej próbuje podbić daleko-wschodni rynek...
|
|
Tomek, jakiego kolegę? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
4bialystok nie jest popularnym portalem - nie znałem go wcześniej. Najbardziej znanym portalem miejskim w Białymstoku jest BialystokOnline. Jednak muszę pochwalić redakcję Waszego łomżyńskiego serwisu - bardzo ładnie redagowany, z ciekawymi informacjami. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |