Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wróżka... |
Witam. Ma ktoś namiary na jakoś dobrą wróżkę :-))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wróżka... |
moze byc wrozka zebuszka- za kazdego tryba wrzuca pod poduche 5 zl
|
|
WRÓRZE - CHYDRAŁULIK :) Legends may sleep, but NEVER die ...
|
|
Dziewczę młode, wyjdź o północy grudniowej, gdy księżyc pełnią na niebie będzie się skrzył, idź przed siebie, aż zobaczysz ciemny bór, w nim pokieruje Cię mroczna i tajemnicza siła, która zaprowadzi do miejsca Twego przeznaczenia... A, serio, jeśli wierzysz w zabobony, magię, taroty itp. bredne, masz nadmiar kasy, bez wychodzenia z domu możesz zadzwonić do programów, gdzie na okrągło wykorzystują naiwność i głupotę ludzką, "goląc" frajerów z kasy, w zamian za wymyślane na prędce niestworzone historie. Jak kiedyś czytałem zwierzenia takiego "Wróża", to szczerze powiedział, w tym fachu trzeba umieć "lać wodę", zakręcić gościa, człowiek ponawija kilka godzin, nie narobi się, a kasa jest niezła, bo chętnych, zwłaszcza kobiet do poznawania "przyszłości", swojego losu, jest bardzo dużo.
|
|
Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego ludzie wierzą w brednie typu wróżki? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Generalnie sam nie wierzę w żadne wróżki. Al musze przyznać że jest pewna wróżka w Rucianem - Nidzie która naprawdę nieźle trafia. Kilkoro moich znajomych było u niej parę lat temu i na dzień dzisiejszy większość z tego co im przepowiedziała się sprawdza. Ni wiem co o tym sądzić.
|
|
bylam u tej babci i musze powiedziec ze powiedizlaa mi prawde(przeszlosc)glownie...a i przyszlosc tez ale jak to z zyciu bywa rozna droge mozna sobie wybrac. Ale wracajac do tematu-fajna babcia-PIEKNIE MALUJE OBRAZY...A "DZIALA"ZE TAK POWIEM W NIDZIE-ZA RUCIANEM. jest jeszcze ta babcia za Jedwabem ale podobno juz nie "bawi" sie w to...sama bym sie do niej przejechala...a moze macie nr kontaktowy lub cus.:) a jak ktos by chciał do baabci z Nidy ,prosze tel (087) 423 63 82 Telefon jest prawdziwy:)pozdraiwam
|
|
nie no... qrde kasy nie ma a taki przyklad biznesu pod nosem :D wciskac kit ludziom i jeszcze za to placa :D Ach ta socjotechnika... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |