środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wróżka...

Witam. Ma ktoś namiary na jakoś dobrą wróżkę :-))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wróżka...

moze byc wrozka zebuszka- za kazdego tryba wrzuca pod poduche 5 zl

WRÓRZE - CHYDRAŁULIK :)

Legends may sleep, but NEVER die ...

Dziewczę młode, wyjdź o północy grudniowej, gdy księżyc pełnią na niebie będzie się skrzył, idź przed siebie, aż zobaczysz ciemny bór, w nim pokieruje Cię mroczna i tajemnicza siła, która zaprowadzi do miejsca Twego przeznaczenia...

A, serio, jeśli wierzysz w zabobony, magię, taroty itp. bredne, masz nadmiar kasy, bez wychodzenia z domu możesz zadzwonić do programów, gdzie na okrągło wykorzystują naiwność i głupotę ludzką, "goląc" frajerów z kasy, w zamian za wymyślane na prędce niestworzone historie. Jak kiedyś czytałem zwierzenia takiego "Wróża", to szczerze powiedział, w tym fachu trzeba umieć "lać wodę", zakręcić gościa, człowiek ponawija kilka godzin, nie narobi się, a kasa jest niezła, bo chętnych, zwłaszcza kobiet do poznawania "przyszłości", swojego losu, jest bardzo dużo.

Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego ludzie wierzą w brednie typu wróżki?

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Generalnie sam nie wierzę w żadne wróżki. Al musze przyznać że jest pewna wróżka w Rucianem - Nidzie która naprawdę nieźle trafia. Kilkoro moich znajomych było u niej parę lat temu i na dzień dzisiejszy większość z tego co im przepowiedziała się sprawdza. Ni wiem co o tym sądzić.

bylam u tej babci i musze powiedziec ze powiedizlaa mi prawde(przeszlosc)glownie...a i przyszlosc tez ale jak to z zyciu bywa rozna droge mozna sobie wybrac. Ale wracajac do tematu-fajna babcia-PIEKNIE MALUJE OBRAZY...A "DZIALA"ZE TAK POWIEM W NIDZIE-ZA RUCIANEM.
jest jeszcze ta babcia za Jedwabem ale podobno juz nie "bawi" sie w to...sama bym sie do niej przejechala...a moze macie nr kontaktowy lub cus.:)
a jak ktos by chciał do baabci z Nidy ,prosze tel (087) 423 63 82 Telefon jest prawdziwy:)pozdraiwam

nie no... qrde kasy nie ma a taki przyklad biznesu pod nosem :D wciskac kit ludziom i jeszcze za to placa :D

Ach ta socjotechnika...

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org