Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
artykuły na temat dyskoteki bolero i casablanca!! |
Chciałabym znależć stare artykuły z gazet w których zamieszczone są informacje na temat śmierci nastolatków w dyskotece Bolero i Casablanca w Łomży.Jeżeli ktoś zna link do jakiejkolwiek strony to bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuję!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: artykuły na temat dyskoteki bolero i casablanca!! |
Ci mogę opowiedzieć, zaczynałem prowadzić wtedy życie nocne...
|
|
heh, to też moje piękne czasy :D
|
|
A co jasiu bałeś się w dzień wychodzić z domu. Z twoim pyszczydełkiem całkiem się nie dziwię. Tylko w nocy i ze starszym bratem. Inaczej noooooo!!
|
|
ale chodzi ci o ekipe szubiniakow opli itd czy o zajscie
|
|
bazyl, a ty kiedy zaczniesz życie nocne?:) ciebie to końmi z domu nie wyciągnie:)))
|
|
idz do kontaktow usmiechnij sie ladnie to moze pozwola pogrzebac w materialach archiwalnych
|
|
Jasiu bądz tym koniem , wyciągnij mnie z domu, chodzmy na wódkę ja stawiam . Ty proponujesz gdzie i kiedy Karwa tylko nie TROJAŃSKIM (kobyłem)
|
|
ja tez bym prosił jak ktoś by miał :) a może macie jakieś zdjęcia z tych dyskotek?
|
|
Udaj się do biblioteki - tam w czytelni są katalogi. Po haśle jakie sobie wybierzesz powinieneś znaleźć artykuł ktory cię interesuje. to tak jak szukanie w google tylko ręczne ;) Zawsze można poprosić też o pomoc panią, która tam pracuje.
|
|
Zapewne nie znajdziesz Już ktos pewnie zadbał o to , aby sladu nie było. A i wtedy redaktorzy wypisywali bzdury , bo to taka była ciekawa sprawa. Do dzisiaj tych samych redaktorów ona nie męczy. W mieście Łomża nie ma o czym pisać, nawet jak się trafi lewa fabryka szlugów. Takie miasto , tacy redaktorzy. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
kulig, lubisz narzekać chyba, całe szczęście że jest to forum i możesz o wszystkim pisać...
|
|
Forum to mały pikuś. Janek dobrze , ze Ty jesteś :))))))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Piękny sztos z tą fabryką szlugów. Klasyka. Pytam cichutko i nieśmiało, beknął ktoś? A wracając do głównego tematu. Shiloh, czy Ty przypadkiem nie chcesz uszyć bucików dla naszego, lokalnego byznesmena. Niech Cię ręka boska broni. Ale kto był udziałowcem w dyskotece Bolero, to powinieneś zapytać.Ludzie wiedzą, może powiedzą.))))))
|
|
cyt. "kulig, lubisz narzekać chyba, całe szczęście że jest to forum i możesz o wszystkim pisać..." Janku przeoczyłem :)))) dla Ciebie i niektórych , lepiej jakby nikt nic nie pisał. To się Janku nie wróci, zapomnij o tym Nawet jak dzisiaj beda chcieli komus zamknąc usta i sie będa dobierac , to nie wiadomo co będzie jutro. Internet i technika sie rozwija. I pewnych tematów sie nie pominie. Nawet tych niewygodnych " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ta fabryka szlugów podobno robiła ilości porównywalne do Philip Morris Polska :D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
wcale bym się nie zdziwił.)))
|
|
nie fantazjujcie...policja podawała ile robili, trzeba było lepiej się interesować a teraz głupot nie pisać.
|
|
Szanowny Jasio Serce, nie bądz Ty taki gamoń, bo Ci sprzedadza most piątnicki i łykniesz jak indor. Policja wiedziała, policja podawała, policja wjechała,policja wielki ch.j zrobiła. Było przestępstwo? Byli sprawcy? Wymierzono kary? W jakiej wysokości? Jasio jak masz jakiś konkret w tym temacie, to zapraszam. Jak trzepanie piany to wyluzuj.
|
|
jak ktoś pisze że w tym magazynku, na jednej maszynie produkowali tyle fajek co wielkie zagłady Philip Morris Polska to delikatnie mówiąc fantazjuje i szuka na siłe fantazji. Jeśli cię interesują losy zatrzymanych to poszukaj w necie albo wystosuj specjalne pismo do prokuratury... najpierw się dowiedz a potem snuj teorie spiskowe.
|
|
miało być: szuka na siłe sensacji:) a nie fantazji, chociaż tego pewnie też:)))
|
|
Janek co ty tak na poważnie wszystko bierzesz ? Skad wiesz ze to byla tylko jedna szopa ? moze ich bylo z 40 ? Wierzysz ślepo w to co policja podala w raportach ? Wszystko widze wiesz, na kazdy temat masz jakies swoje mądrosci. Stefanek - swoj chlop jestes, widze ze jeden z nielicznych normalnych .... ;D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ja opieram się na faktach, i dyrdymałów nie wypisuję. Może ? może to ufoludki te fajki robiły...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |