Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MILIONERZY |
Z sejmie jest aż 80 milionerów. Co o tym myślicie? http://king-size.myminicity.com/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MILIONERZY |
ja mysle o tym, ze chyba trzeba bedzie sprobowac na nastepnych wyborach...bo komu chce sie robic...bedziecie na mnie glosowali? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
A: a moze mają te miliony z własnej ciężkiej pracy? B: hehehe
|
|
Z sejmie jest aż 80 milionerów. Co o tym myślicie? ---- więcej milionerów jest w okolicznych wioskach pod łomżo a juz nie wspomne o samej łomży
|
|
przeanalizujcie tylko co składa się na te miliony, takim milionerem to i ja jestem... Masz dom, mieszkanie w bloku, samochód i trochę oszczędności i jesteś już milionerem. Nieruchomości zwiększyły swą wartość w ostatnich latach wielokrotnie i stąd te miliony. Po za tym, jak ktoś ma swój interes to ma i pieniądze, większe lub mniejsze. A patrząc na zarobki posłów, to żadne nie wiadomo co, niewiele ponad 100 tysiaków rocznie, oczywiście jak za tą "prace" to jest nieźle, ale dla bardzo wielu, którzy mają własne firmy to nie jest wielka pokusa.
|
|
no akurat ktos ma mieszkanie za 400tysiecy samochod za 20, drugie tyle oszczednosci i kredytow obejmujacych wszystkie podane sumy... wiec gdzie moj milion, a licze na wiecej... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
I tak być powinno! Jak ktoś, kto nie ma grosza przy duszy ma rządzić państwem skoro nie potrafił rządzić sobą? Nie dorobiłeś się przez całe życie niczego, nie nadajesz się do rządzenia!
|
|
do roboty sie wezcie hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |