Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem systemem Vista lub kartą. |
Na początku chcę poinformować wszystkich , że jeżeli nie interesuje Ciebie ten temat to go poprostu nie czytaj. Mam nadzieję , że jednak znajdzie się jakiś zdolny informatyk i pomoże :D. pis Problem dotyczący sprzętu wideo spowodował, że system Windows przestał działać poprawnie. Sygnatura problemu Nazwa zdarzenia problemu: LiveKernelEvent Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Pliki pomagające opisać problem WD-20071204-1815.dmp sysdata.xml Version.txt Wyświetl tymczasową kopię tych plików Ostrzeżenie: Jeśli problem został spowodowany przez wirusa lub inne zagrożenie zabezpieczeń, otwarcie kopii tych plików może zakłócić działanie komputera. Dodatkowe informacje o problemie BCCode: 117 BCP1: 872C2510 BCP2: 8B8BF9A0 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Sygnatura problemu Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: FIFA08.exe Wersja aplikacji: 0.0.0.0 Sygnatura czasowa aplikacji: 46da2b60 Nazwa modułu z błędem: FIFA08.exe Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 46da2b60 Kod wyjątku: c0000005 Przesunięcie wyjątku: 003cf52b Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 1386 Dodatkowe informacje 2: d054703d9128b4aee7b4d4e9a5530067 Dodatkowe informacje 3: 84ca Dodatkowe informacje 4: b0af3088ebc0e3c4533acbd2e6447245 Dodatkowe informacje o problemie Identyfikator porcji: 522394916 W czym tkwi problem:/? Moja karta graficzna to Palit 8600GT, sterowniki mam najnowsze GeForce 163.75 System operacyjny...Vista :/. Odrazu mówię że ta FIFA nie jest orginalna ale problem jest również ten sam z orginalnym Gothicem 2 :/. Mam nadzieję , że ktoś pomoże pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem systemem Vista lub kartą. |
ja naprzykład nie wiem o co chodzi, jedno zero zamydla mi sytuacje...
|
|
dziadostwo i tyle ..............
|
|
myślę, że zadzwoń na infolinię techniczną oni wszystko doradzą dokładnie co i jak lub jeśli nie masz dostępu do telefonu ;) spróbuj odświeżania systemu sprawdź też czy płyta CD pochodzi z oryginalnych źródeł, bo krążą plotki, że niektóre wersje visty to beta
|
|
Qrde, windowsiarze i ich problemy... Moje kondolencje... :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Nie windowsiarze i ich problemy, tylko prawdopodobnie problemy z piratami :P Fifa pirat, a Vista oryginalna? Jak dla mnie to przyczyna moga byc wadliwe cracki, Gothic 2 trudno powiedziec, stara gra, moze problemy z kompatybilnoscia. Nie wiem, czy ktos Ci tu poda rozwiazanie problemu. Szukales w necie? Moze to jakis znany wystepujacy powszechnie problem?
|
|
W necie szukałem , że są małe problemy z FIFą na Viscie(mam orginalną), ale żeby Gothic i ten sam problem co z FIFĄ? :/ Nie wiem w czym jest problem i pewnie trzeba będzie zadzwonić do serwisu...ehh
|
|
"Nie windowsiarze i ich problemy, tylko prawdopodobnie problemy z piratami :P Fifa pirat, a Vista oryginalna?" DRAN, co ty gadasz czlowieku, ja tylko musze sprzatac po tych LEGALNYCH viśtach, bo przychodza do mnie dziewczyny z placzem ze im windows wysiadl (2 tygodnie po reinstalacji) -OEM, legal i aktualizowany. Aha, juz dwie kolezanki uzywaja linuxa. Ponad 2 miesiace. Zadowolone. Chyba wywiesze sobie tabliczke: Winshitow nie naprawiam! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
zainstaluj nieco starsze sterowniki, czasem to pomaga. ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |