środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Salon fryzur

Wiem, że było już wiele takich tematów. Słyszałam, że w Łomzy jest jakiś nowy salon fryzjerski "atelie" czy jak to się pisze. Nie jestem zbytnio obeznana w łomżyńskich salonach, więc licze, że ktoś mi pomoże.
Szukam konkretnego salonu, gdzie specjalista dobierze mi fryzurę i kolor. Może być drogi, oby był dobry.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Salon fryzur

Dobry salon to studio oliwia

albo na niemcewicza salon fryzjerski Jolanta

Kiedys skorzystałam w Oliwii z rady tej młodej fryzjerki (brunetki). Nie za bardzo mi sie fryzura podobala. Tzn, była ładna ale wogóle nie pasowała do mojej twarzy.
Szukam osoby, która się zna na tym co robi.

polecam salon fryzjerski jolanta na niemcewicza

Do Jolanty, jak jeszcze byla na Sniadeckiego, bardzo chetnie chodzilam i bylam zadowolona.

witam
polecam studio oliwia na piłsudskiego, w tamtym salonie uzywaja naprawde profesjonalnych dobrych kosmetyków,i profesjonalne usługi(najlepiej iść do szefoweja) ja jestem zadowolona i do tego mam co 6 usługe gratis( usługi gratis naliczane według wydanych pieniążków), chodzę ja i cała moja rodzinka, ostatnio jest promocja na paznokcie po 50 zł,

Gdzie dkładniej jest studio Jolanta może jakiś nr telefonu?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org