Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon fryzur |
Wiem, że było już wiele takich tematów. Słyszałam, że w Łomzy jest jakiś nowy salon fryzjerski "atelie" czy jak to się pisze. Nie jestem zbytnio obeznana w łomżyńskich salonach, więc licze, że ktoś mi pomoże. Szukam konkretnego salonu, gdzie specjalista dobierze mi fryzurę i kolor. Może być drogi, oby był dobry.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon fryzur |
Dobry salon to studio oliwia
|
|
albo na niemcewicza salon fryzjerski Jolanta
|
|
Kiedys skorzystałam w Oliwii z rady tej młodej fryzjerki (brunetki). Nie za bardzo mi sie fryzura podobala. Tzn, była ładna ale wogóle nie pasowała do mojej twarzy. Szukam osoby, która się zna na tym co robi.
|
|
polecam salon fryzjerski jolanta na niemcewicza
|
|
Do Jolanty, jak jeszcze byla na Sniadeckiego, bardzo chetnie chodzilam i bylam zadowolona.
|
|
witam polecam studio oliwia na piłsudskiego, w tamtym salonie uzywaja naprawde profesjonalnych dobrych kosmetyków,i profesjonalne usługi(najlepiej iść do szefoweja) ja jestem zadowolona i do tego mam co 6 usługe gratis( usługi gratis naliczane według wydanych pieniążków), chodzę ja i cała moja rodzinka, ostatnio jest promocja na paznokcie po 50 zł,
|
|
Gdzie dkładniej jest studio Jolanta może jakiś nr telefonu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |